Ballbusting, sport za prave muškarce
Published On 11.12.2010. » 12239 Views» By Pauss » Ljubav i seks

udarac u jajaPostoje dvije glavne tehnike koje se tiču izazivanja senzacije boli u testisima; jaki udar (šakom,predmetom,nogom itd..) i smrskavanje (kao kod stiskanja). Osobno, uvijek sam uživao udariti svoja jaja brzim udarcem jer ima efekt kao kad vas udara žena. Također izaziva jači val boli koji prolazi kroz njih (a svaki muškarac koji je iskusio da mu ljuta žena stisne gonade zna koliko oduzimajuć dobar stisak može biti) Prvo, prođimo kroz par jednostavnih i brzih načina da si odalamite jaja.

Metoda 1 – Jabuka

Vjerovali ili ne, jednostavna jabuka može izazvati značajnu količinu boli vašim testisima. Kažem vam! Ovo mi je jedna od najdražih tehinka od kad sam počeo eksperimetnirati. Sve što vam treba je prosječna jabuka i čarapa. Jednostavno ubacite dobro uravnoteženu, prosječno veliku jabuku na kraj čarape. Tada ona postaje kao klasično ulično oružje biljarske kugle u čarapi. Nadalje sve što morate je spustiti hlače i izložiti mošnje zraku.. tada zavitlajte čarapu što jače možete, ciljajući na to da pogodite testise jabukom. Ako imate prilično prosječne testise i ne mučite ih prečesto, onda solidni udarac na svako jaje bi bio dovoljan da izazove razumni nivo boli. Naravno, nema granica i možete ih nastaviti mlatiti koliko vas je volja. Metoda je i dosta tiha, što je važno za nas koji živimo blizu drugih. Neki bi se mogli zapitati «Zašto ne upotrebiti nešto teže nego jabuku? Kao košarkašku loptu naprimjer?» Čime god udarali vlastite testise – ovisi potpuno o vama! Mene je uvijek zadovoljila jabuka kada bi dobro zamahnuo. Također uvijek imam jednu pri ruci jer sam obožavatelj voća. Probajte, nećete se razočarati!

Metoda 2 – Peta

Ova metoda je efikasna bilo da ste golih jaja bilo obučeni. Nađite nekakvu cipelu. Većina muškaraca voli prilikom ove metode koristiti žensku cipelu jer im je to stimulativno… neku štiklu ili cipelu sa visokom potpeticom. Osobno, iz iskustva smatram da je najbolje koristiti nekakvu tešku čizmu za postizanje zadovoljavajuće razine boli, iako i tenisica može poslužiti svrsi. Malo upozorenje! Budite VRLO VRLO oprezni ako koristite usku i oštru potpeticu. Možete si nanjeti više štete nego što ste planirali. Ako ovu metodu primjenjujete goli, sklonite penis s jednom rukom, a drugom čvrsto primite cipelu. Držite ju za vrh, kako bi mogli petu brzo spustiti na jaja. Spremite se, podignite cipelu i PAF! opizdite po jajima što jače možete. Sa nekakvom težom čizmom zaista možete postići značajnu bol u gonadama. Možete također probati odložiti jaja na rub neke tvrde površine (stol), ili stavljanjem nekog čvrstog predmeta iza i onda odalamiti ih. Čvrsti predmet iza povećava iskorištenost udarca čak do 90%. Predivan način za brzo zadovoljavanje potreba.

Metoda 3 – WC daska

E da! Uobičajena, svakodnevna wc-daska je zapravo odlična naprava za razbijanje testisa. Uočiti će te da funkcionira bolje ako prvo stavite gumenu vrpcu pri vrh skrotuma tako da su vam jaja pritisnuta čvršće zajedno pri dnu. Kleknite pred školjku i podignite poklopac koliko ide. Tada stavite svoje dragulje na rub daske. Mislim da vidite na što ciljam. Pustite da poklopac padne i…CVRLJ… vaša jaja su čvrsto stisnuta među poklopcem i daskom. Ovo je zaista jednostavan i brz način zadavanja oštre boli vašim jajima. Naravno neke daske su teže pa vam savjetujem opreznost. Za najbolje rezultate pridržite penis u stranu sa drugom rukom, kako bi jaja doživjela punu snagu udarca. Jednom kada doživite koliko je bolno udariti jaja ovako, možete sljedeći put probati na napredan način; jedno po jedno…što će vrlo vjerojatno izazvati zadovoljavajuću količinu boli vašim žlijezdama. Ako vam je baš do prave boli, moguće je i sjesti na testise (mmmm). Stavite gumicu oko vrećice (iznad jaja) i tada (malo zeznuto) okrenite se od školjke, ubacite jaja izmedu daske i poklopca i sjednite na poklopac! Oprez naravno, jer možda će vam to bit zadnje zadovoljstvo ballbustinga jer možda nećete imati jaja za razbijanje nakon ovoga (meni se skoro dogodilo…). Dobro možda vam ostanu pričvršćena, al poprilično spljoštena. Probajte ako se usudite!

Metoda 4 – Vrata od ormara

Bože, sama pomisao na to kako sam probavao ovu metodu među prvima još u ranim tinejđerskim godinama mi skoro izaziva suze. Kao i kod mnogih drugih metoda, nabacite gumu (ili više) oko skrotuma, kako bi jaja bila specijalno ranjiva. Trebate također nekakva ormar ili nešto ispred čijih vrata možete stajati. Ideja je da svoje dijamante stavite ‘u sendvič’ između ruba vrata i okvira vrata (štoka). Kada ih smjestite u položaj, naslonote se na vrata kako bi ih držali nepomičnima. Sada kada su čvrsto na mjestu između oslonca i nečeg tvrdog (he he he), podignite koljeno iza sebe, kao da ćete puknuti loptu. (i osobito pazite da vam jaja ne pobjegnu sa položaja u ovom trenu). Tada koljenom lupite po vratima koliko god jako se usudite. Jaja će vam biti vrlo lijepo slomljena! Kao mlad momak ovo mj je bio jedan od prvih načina na koji sam se probao ozljediti. Nisam očekivao previše i lupio sam koljenom osrednjom silom. Mora da sam odlično stavio testise u poziciju jer je apsolutno nezamislivo bolilo! Bol je bila tako oštra i intenzivna da sam se srušio na pod, i proveo nekoliko minuta tamo u popriličnim bolovima. Ova metoda može biti teška za izvesti popravo, ali kada uspijete…znati ćete odmah!

Metoda 5 – Šake i laktovi

Ako ni jedno pomagalo nije dostupno, uvijek se možete probati udariti šakom ili laktom. Primite mošnje s jednom rukom i čvrsto ih držite među prstima. Drugom rukom ih onda udarite što je jače moguće. Ovo je odličan način za postizanje brzog tripa ako ikakvi alati nisu dostupni. Probao sam se i sagnuti i laktom se lupiti u jaja. Skoro simulira udarac koljenom u jaja, ali ne s toliko snage. U većini slučajeva laktom ćete fulati, ali ponekad ćete pogoditi baš kako treba i može biti prilično bolno. Mnogo puta sam se sagnuo i trebalo mi je par minuta da se oporavim jer sam se uspio pogoditi laktom ravno među jaja.

Metoda 6 –Topovi tenis loptica

Ho hooo! Iako, moram priznati ovo je više moja fantazija i nije nešto što si svatko od nas može priuštiti. Ako ste pak dovoljno sretni da možete isprobati ovu metodu, siguran sam da bi super radila. Uvijek sam se pitao kako bi bilo dobiti brzu tenisku lopticu u jaja što me navelo na razmišljanje. Ako posjedujete jednu od tih mašina za ispaljivanje loptica, zašto ne stati pred jednu jedan dan? Mislim svaka ispucana loptica ide ugalvnom na isto mjesto, pa se ovako možete zabavljati satima! Znam da ispucavaju loptice sa popriličnom snagom, pa kad bi vas jedna i pogodila u jaja kladim se da bi fino bolilo.

Metoda 7 – Plastične cijevi i teški predmeti

Za ovu metodu opet vam je potreban trik sa gumicama pri vrhu skrotuma. Također vam treba i poduži komad plastične cijevi, oko 1 metar i što šira to bolja. Treba vam još i neka teška kugla ili možda kamen (o da!). Ideja je sjesti na pod raširenih nogu, a vaša jaja s gumicom oko njih lijepo položena na tlo. Tada stavite jedan kraj cijevi nad testise, a drugi kraj okomito u zrak. Teški predmet stavite na gornji otvor i pustite. SPLAT! Gravitacija će se pobrinuti za predmet koji će naletjeti baš na vaše žlijezde sperme/testosterona na dnu cijevi. Predivno! Teško je proscjeniti preporučenu težinu za pustiti kroz cijev. Obično koristim plastičnu cijev sa oko metar duljine i oko 15 cm u promjeru. Kroz cijev sam puštao skoro okruglu loptu stvrdnute gline približno istog promjera. Ne zvuči kao puno, no nakon 2-3 udarca jaja su me počela dobro boljeti. Također je važno zapamtiti da jaja stavite ili na pod ili na neki drugi tvrd predmet inače nećete osjetiti punu snagu udarca. Njam! Probati odmah!

Metoda 8 – Električna ograda

Mmmmmmmmm! Ovo je zanimljivo iskustvo! Ako živite na selu, vjerojatno ste nekada prolazili poljima i možda katkada nataknuli dio svoje anatomije na električnu ogradu. Znate na kakvu mislim, ona napravljena da zaustavi stoku od odlutavanja sa farme ili paše. Tu počinje zabava! Probajte naći neko zapostavljeno, zaboravljeno područje (po mogućnosti po noći kako vas ljudi nebi vidjeli) i skinite hlače. Podignite penis i lagano prepustite jaja da vise i dotaknite ogradu. BZZZZZZZT! Ograda nije pod ugrožujućim naponom ali vjerujte mi.. senzacije koje izazivaju unutar testisa su izuzetno interesantne (iako nisam siguran kako će se to svidjeti vašoj spermi). Zabavite se!

Metoda 9 – Elasticirana jaja (hi hi hi)

Znate onu igru za van kuće gdje je loptica privezana gumenom uzicom za tešku podlogu pa ju onda napucavate reketom ili palicom? hehehehehe! Može se kupiti u mnogim dućanima. Nakon što nabavite ‘igračku’ odbacite tešku podlogu jer vam treba samo loptica pričvršćena na elastičnu špagu. Zavežite špagu za nekakav kratki štap (nešto lako nabavljivo kao grana iz parka ili sl..). Tada sjednite na nju tako da vam je štap dobro učvršćen među guzovima, a elastika se prostire se pred vama među nogama. Namjestite tako da je špaga na sredini među jajima i tu počinje zabava. Primite lopticu i potegnite ju što dalje možete i onda pustite! Vratiti će se direktno u vaše mošnje, i ako ste zaista sretni, udariti će posred jaja. Zbog raznih varijabli u izvedbi ove tehnike, neće uvijek lupiti na isto mjesto. Nekad će profulati, nekad će lupiti samo jedan testis, ali jače! Nekad (a živim za te trenutke) će lupiti ravno u sredinu među testise! Savršeno! Ubacuje jedan element iznenađenja u zabavu.

Metoda 10 – Umm… nisam baš siguran kako nazvati ovu

Ova naprava je vjerojatno najsofisticiranija i time i vjerojatno najbolja u domaćim razonodama ballbustinga. Čitao sam o njoj na nekim europskim forumima. Treba vam par stvari: nekakvo uže ili čvrsta uzica, plastična boca od 2 litre, plastična vrečica i nekoliko kukica (naravno i par jaja koja jednostavno ‘pucaju’ od želje za zabavom). Ideja je objesiti bocu (punu vode ili nečeg teškog) u plastičnoj vrečici za kukicu na stropu. Vrečica vam je potrebna jer vam je cilj zaljuljati bocu u lijepom luku. Kukice stavite na strop otprilike pola metra razmaknutne i provucite uže kroz svaku. Na dnu provucite svako uže kroz jednu ručicu vrečice. Bocu s vodom stavite u vrečicu tako da leži na dnu. Trenutno imate težak teret koji visi ispred vas. Ako još niste pogodili, cilj ju je namjestiti na testis-visinu. Stanite i pustite da vam kraj boce dodiruje jaja. Ako dodiruje bas sredinu – savršeno! Na pravom je mjestu! Sad ako se namjestite baš gdje treba i sve funkcionira savršeno, kada zaljuljate vrečicu trebala bi se vratiti u luku natrag i pogoditi vas vrlo solidno posred jaja! Valjda sam dobro opisao da imate ideju što ciljate napraviti. Prednost ove naprave je što je solidno uravnotežena te se vrečica vraća uvijek istim putem, spremna za još jedan dodir ekstaze. Ako ste imućni možete uvesti i treću kukicu kroz koju bi provukli uže zavezano za vrećicu i sami kontrolirali kada će se vratiti. Kako je boca dovoljno teška, ima dobar moment sile da se čvrsto spoji s vašim draguljima. Ali to nije sve! Udarac tupog djela boce u jaja predivno simulira udarac ženskog koljena. Ako vam je više do onog predivnog udarca ženske pete, okrenite bocu tako da vas čep dodiruje prije udarca (a ne dno) i tako dobivate veću silu na manjoj površini! Kao vrh cipele ili peta! Fantastično!

Navedene metode su neki od lakih načina na koji možete udjeliti si oštar udarac u vaš sadržaj skrotuma.

Naravno ima nas mnogih koji više uživaju u dobrom čvrstom stisku! Opet, posoji beskrajno načina i izbora na koji ga postići. Evo samo par pomoću kojih sam si stiskao testise kroz godine.

Metoda 11 – Radionički škrip

O DA! Mnogima je dostupan nekakav privatni mali prostor koji obićno nazivaju svoja radionica. Osobito oni koji žive u kućama pa imaju garažu gdje tatica drži alat. Malo poznat većini ljudi, taj alat sadrži jedan od najzloglasnijih i davno izumljenih sprava za mučenje. Škrip. U starim dobrim danima poularna metoda mučenja je bila da se žrtvi testisi stave u škrip i smrskavaju dok ne oda željene informacije. E pa pogodili ste! Vi možete isto! Stavite elastičnu gumu iznad jaja oko vrećice (kao i mnogo puta prije spomenuto). Jednostavno ugurnite jaja u škrip i okrećite ručicu koliko god se usudite! Najvažnija stvar za zapamtiti naravno je da vas nitko nesmije uloviti da to radite. Kako bi uopće počeli objašnjavati nekome što radite goli u malom prostoru s jajima u škripu, vjerujte mi, nije nešto o čemu bi htjeli razmišljati. Ova metoda je vrlo praktična iz nekoliko razloga. Prvo (kao i u mnogim prijašnjim primjerima) netreba vam skoro ništa jer je većina stvari dostupna skoro svima. Drugo možete si stiskati jaja do iznemoglosti koliko god želite! Riječ upozorenja naravno jer ako niste pažljivi jaja vam mogu završiti i potpuno uništena. Ako pak pokušavate ovu metodu sa prijateljem/partnerom/partnericom/ljubavnicom, budite apsolutno sigurni on/ona znaju kada stati!

Metoda 12 – Knjige i Satovi

Opet elastična-gumica trik i onda stanite pred stol (ili bilo koju ravnu tvrdu površinu na skrotalnoj visini). Opuštajući jaja na površini počnite stavljati knjige (ili bilošta što se neće srušiti) na njih. Kada zaista počnu boljeti i osjećate se nelagodno, stavite štopericu na vrh ili gledajte na sat i recite sami sebi ‘Stajati ću ovako i ne micati stvari punih 5 minuta!!’ Ubrzo ćete početi patiti sve više kako se bol povećava, ali ne odustajte! Prisilite se na to! Može biti poprilično uspaljujuće ako se zamislite da tako stojite, a opaka gospodarica vam bez milosti stišće jaja. Obično bi si stavio puno knjiga na jaja i nakon 2 minute bi radio razne grimase, a zubi bi mi škripali i oči suzile. Obavezno probati!

Share this post
About The Author

6 Responses to Ballbusting, sport za prave muškarce

Leave a Reply

Your email address will not be published.