Broj ili poljubac?
Published On 11/12/2010 » 1757 Views» By Darko » Ljubav i seks

Dakle, već ste se upoznali s curom, nije bitno kako, i razgovor lijepo teče. To je sve u redu, ali sve što je lijepo kratko traje. Stoga je najbolje završiti dok ste na vrhuncu. U prevedenom nemojte forsirati da taj susret traje predugo jer bi vam se lako moglo dogoditi da curi postanete malo naporni. Dakle kad shvatite da više nemate inspiracije prekinite dok ste u vodstvu :).

flertU svakom slučaju nekad će se taj razgovor morati završiti. Ako vam i ide odlično i oboje se zabavljate opet se može dogoditi da netko od vas dvoje mora nekamo ići i zato treba znati napraviti završni potez. Postoji nekoliko načina da okončate taj susret s curom pa ćemo ih lijepo i sistematično obraditi kroz tekst koji slijedi.

Dakle najbezbolnija opcija je da zatražite njezin broj. To se naravno može na milijun načina iako većina koristi obično najjednostavniju tehniku – pita izravno pitanje. To može i upaliti, ali ipak mislim da je puno pametnije reći nešto da ona pomisli kako je vi niste tražili nego da vam ga je ona dala. Time ste automatski dobili veću vrijednost u njezinoj glavi :). Sad mi još samo ostaje da vam dam nekoliko savjeta kako to sve izvesti u praksi:

1. Bilo mi je lijepo pričati s tobom. Mogli bi ovo jednom ponoviti…
Vrlo jednostavan pristup s tim da treba obratiti pozornost da vi zapravo niste tražili broj iako, ako ste joj se svidjeli, će vam ga vjerojatno ponuditi. Ukoliko to ne napravi sama nemojte se brinuti. Možda je samo sramežljiva. U tom slučaju ako vam kaže da joj je bilo lijepo pitajte je onda malo direktnije. Ili najobičnije: «Mogu onda dobiti tvoj broj?» ili pak neku od sljedećih rečenica za koju mislite da bi mogla pasati.

2. Mogli bi ovo nastaviti na drugom/ugodnijem mjestu…
Eto ovo je također vrlo jednostavan završetak, ali postoji još jedna skrivena mogućnost. Nije vjerojatna, ali sve je moguće ako ste dovoljno dobro odigrali svoje karte. Ovo je malo dvosmisleno pa se može dogoditi da pomisli kako je zovete na neko privatnije mjesto (recimo nečiji stan) i možda vam se odmah posreći. U protivnom će vam vjerojatno dati broj, a usput se možete i dogovoriti kamo ćete izaći kad se nađete.

3. Mogli bi jedan dan *ubacite neku radnju ovdje*. Nazvat ću te da se sve dogovorimo.
Postoje dva scenarija: «Ali nemaš moj broj!». Sve je jasno. Vjerojatno se želi naći s vama. Sve što morate napraviti je izvaditi mobitel i čekati da vam izdiktira svoj broj. Ukoliko odgovori «Može!» napravite opet isto ili u slučaju da ne shvati da čekate broj jednostavno ga pitajte. Vrlo jednostavno, ali nešto manje efektivno rješenje…

Ono što bi još htio spomenuti vezano za ovu temu je da uvijek uzmete njezin broj, a ne da joj date svoj. Vjerujte mi bolje je uzeti njezin broj jer tako držite stvari pod kontrolom. Ako ona uzme vaš broj možda vas i riješi muka kad ćete je nazvati i kako, ali ona je na istim mukama i često vas zbog toga neće nazvati.

Sad kad već imate i broj pokušajte osigurati da to sve prođe dobro. Recite joj onako u šali da kad je nazovete da bude oduševljena, a ne da pita «tko je to?». Time se rješavate one početne napetosti i nasmijali ste je. Isto možete primijeniti i dok razgovarate s njom na telefon ili joj šaljete poruku. Recite da kad se nađete da želite da vas dočeka sva presretna što vas vidi i puna entuzijazma (i da vam da recimo veliku pusu, u obraz za početak :).

Ukoliko ste pročitali gornji dio teksta lakše ćete se snaći u situaciji kada želite dobiti broj, ali vi ne želite samo broj, zar ne? I u pravu ste. Mnogo je bolje ako možete završiti s poljupcem. Možda vam se to ne čini toliko pametno, ali vjerujte mi da se uvijek isplati. Ako znate čitati njezin govor tijela onda ste na konju i možete bez problema odrediti da li želi da je poljubite ili bi barem taj poljubac prihvatila. U sljedećem tekstu će biti detaljno objašnjen govor tijela i njegovo značenje, ali ovdje ću ipak navesti neke ključne pokazatelje. Dakle ako cura vlaži usne u trenutku kad se rastajete to je dobar znak i trebali bi je probati poljubiti. Isto vrijedi i ako pogledava u vaše usne. To su očiti pokazatelji po kojima ćete moći dosta dobro pretpostaviti rezultat vašeg pokušaja. Još jedan dobar pokazatelj je naravno i ako pozitivno reagira na vaš dodir i ako vam čak i uzvraća istom mjerom.

Naravno postoje situacije kad jednostavno ne možete biti sigurni kako bi se to završilo. Tu naravno postoji određena opasnost da ona ne želi poljubac, ali ipak mislim da je glupo ne probati. Uostalom što imate za izgubiti? Apsolutno ništa. To ne znači da trebate svaku curu s kojom pričate probati poljubiti kad se rastajete nego jednostavno treba probati i ako niste sigurni. Ako je očito da ona to ne želi ipak se poštedite sramoćenja.

Još jedna mogućnost je da je upitate direktno – «Mogu li te poljubiti?». ja vam to ne bi preporučio. Ako već želite neko pitanje postaviti radije pitajte «Želiš li me poljubiti?». Napominjem opet da je bolje poslušati onu «just do it» nego bilo što pitati. Ako već odlučite pitati nemojte očekivati da ćete dobiti kristalno jasan pozitivan odgovor jer će stvarno rijetke cure reći «Da.». Neka vas to ne smeta. Ukoliko odgovor nije bio jasni «NE!» imate poprilično dobre šanse. Dakle ako vam odgovori nešto neodređeno (recimo «Pa ne znam…») samo nastavite po planu :). Recite nešto tipa «Postoji samo jedan način da saznamo.» i poljubite je.

Možete s onom klasičnom prepredenom taktikom. Zatražite pusu u obraz i u ključnom trenutku se okrenite i poljubite je u usta. Ovo ne preporučam, ali može biti zabavno pa ako želite riskirati samo izvolite :).

Eto to bi uglavnom bilo to i nadam se da vam je bilo od neke pomoći.

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>