Budite dominantni!
Published On 10/12/2010 » 2429 Views» By Darko » Ljubav i seks

Najbolje da odmah na početku objasnim o čemu govorim. Ako ste ikada gledali neki dokumentarac sa životinjama onda znate da postoji glavni (alfa) mužjak koji se pari sa svim ženkama iz grupe, dok drugi mužjaci čekaju da ovaj umre ili da ga uspiju pobijediti i preuzeti njegovo mjesto. Nažalost mnogi mužjaci nikada ne postanu glavni ili u prijevodu nikad ništa ne poševe…

dominantan muškaracČesto vam se vjerojatno čini da znate one koji uvijek ševe i one koji nikada ne ševe. Čak ćete vidjeti žene da pričaju, druže se ili su prijateljice s prosječnim tipom, ali onda spavaju sa nekim drugim (čak i kad je gad i ženskar koji ne poštuje žene). Taj tip koji se ševi igra ulogu vođe čopora. Zbog toga vam ja savjetujem da budete taj koji ševi. Budite dominatni. Vjerujte u sebe. Zašto ne bi baš vi bili glavni? Zašto bi vam bio problem pričati sa novim ljudima ili ih upoznati. Razloga za strah nema. Nemojte se brinuti niti što drugi misle dok prilazite curama i preuzite stvar u svoje ruke. “Alfa-mužjak” zna da je zabavan jer se uvijek zabavlja pa je onda i zabavno biti s njim. Također zna da ako grupi muškaraca i žena da će baš on biti taj kojeg će žene odabrati i samim tim stavom on si u stvari osigurava da se to i dogodi.

Sada ono što morate napraviti je zamisliti si tu ulogu i saživiti se s njom. Prihvatite to kao normalni i sasvim prirodni poredak. To bi ustvari trebala biti promjena unutar vas više nego da mjenjate nešto na vama, a zbog te promjene ćete zračiti nečim pozitivnim. Bit cijele stvari je da vi pokažete drugima svojim stavom da ste zabavno društvo i žene će željeti biti s vama. I to je zapravo začarani krug jer što više vjerujete da vas gornji tekst opisuje to mu više odgovarate.

Htio bi objasniti zašto je ovo bitno i zbog čega radi. Žene instinktivno znaju svoju ulogu. One su te koje čekaju. Vole muškarca koji ima sve pod kontrolom i koji zna što hoće. One žele muškarca koji se ne boji. Kada kažem da se ne boji onda ne mislim na hrabrost tipa «Tarzan ne boji!», nego da je dovoljno hrabar da bude iskren, osjećajan i pažljiv prema ženama.

Zašto ne biste bili muškarac koji ima seksualnu moć? Kad žena (bez obzira na to koliko dobro izgleda) vidi i osjeti prisutnost čovjeka kojeg prepoznaje kao dominantnog instinktivno se želi predati moćnijem biću. Naravno da ovo sad zvuči malo nestvarno. U biti to i je jer smo ipak ljudi, a ne životinje. Ipak neki instinkti su ostali… Pitanje je samo hoće li odlučiti prepustiti se tom osjećaju ili će se kontrolirati. Cijela ona predstava kojom ona želi pokazati kako je prekrasna, «the real stuff» i podignuti nos do neba služi samo za testiranje, odnosno tjeranje manje moćnih muškaraca koji ne znaju svoju ulogu.

Dok pričam o ovoj temi mislim da ne smijem zaboraviti dati još nekoliko savjeta. Uvijek se držite uspravno. Apsolutno nitko na ovom svijetu ne izgleda bolje kada je pogrbljen. Uostalom zdravo je držati se ravno :). Za kraj još jedna stvar – gledajte joj u oči. Ne možete izgledati samouvjereno i dominantno ako ne možete curu niti u oči pogledati, a nije niti pristojno zjakati okolo dok pričaš s nekim.

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>