Djelujte brzo!
Published On 10/12/2010 » 1933 Views» By Darko » Ljubav i seks

S ovim pravilom sam odlučio započeti zbog vlastitog iskustva. Čak i kad se nemožete sjetiti kako započeti razgovor s curom nemojte čekati duže od 3 sekunde. Uletite kroz te 3 sekunde iako nemate pojma što ćete reći ili kako nastaviti. Ako poslušate ovaj savjet ona će vas primjetiti, bez obzira da li ste se vi odnekuda stvorili ili ona. Primjetiti će vašu spontanost, a to vam ide u korist. Ako pak pričekate i oklijevate već ste u lošijoj poziciji.

flertAko ste došli i prišli joj u 3 sekunde znat će da ste spontani budući da vas je vidjela kako dolazite. U slučaju da je ona ta koja je tek došla spontanot je očita jer joj niste niti mogli prići prije. Postoji opasnost u slučaju da se ne dogodi jedna od gore opisanih situacija. Može se dogoditi da, ako se stvorite niotkuda, pomisli kako je uhodite pa je tako prestrašite. Jedini način da se taj problem riješi je da djelujete odmah. Ipak ovaj savjet nije koristan samo zbog toga. Poslušate li ga učiniti ćete sebi uslugu jer u 3 sekunde nemate vremena stvoriti znojne mrlje ispod pazuha ili pak se prestrašiti i odustati. Jednostavno ne stignete puno razmišljati pa ni dobiti obilježja prosječnog «baritelja» s manjkom samopouzdanja i stava, koji je loš sa ženama i time ih odbija. U slučaju da se i oznojite ili počnete zamuckivati za vrijeme razgovora barem niste bili takvi dok ste prišli (zato što niste imali vremena), a prvi dojam je jako važan. Dakle ako ste ostavili dobar prvi dojam frajera koji je spontan i samouvjeren, njezini osjećaji vezani za vas biti će pozitivni od početka. Time si znatno umanjujete šanse da vas otkanta…

Naravno da ovo pravilo nije apsolutno – možda je niste primjetili, možda ste imali nekog posla ili vas je pak netko zadržao. 3 sekunde se broje od vremna kad ste je zamijetili i u mogućnosti ste da joj priđete. No kad su uvjeti ispunjeni više nema vremena za razmišljanje o tome da li je ona primjetila da ste bili zauzeti ili nije – 3 sekunde nije mnogo stoga se požurite. Najgori dio ne pridržavanja ovog pravila je kad cura vidi da oklijevate.

Dobar savjet za prilaženje je da čim ugledate zgodnu curu krenete prema njoj i na putu do nje izaberete stvar koju ćete komentirati. To može biti knjiga, komad odjeće, nešto što mislite da je zanima ili što imate zajedničko. U biti bilo što.

Još jedna pozitivna strana ovakvog brzog pristupa je što joj neće nitko drugi prići prije vas. Siguran sam da vam se barem jednom dogodilo da dok ste skupljali hrabrost netko drugi pokupio curu koja se baš vama sviđala.

Vrlo bitan detalj je da uvijek morate biti spremni nekoga upoznati i zato je poželjno da uvijek dobro izgledate i dobro se osjećate. Pazite da izgledate uvijek što bolje jer ljude možete susresti na najnevjerojatnijim mjestima. Pripazite da ne ubacite svoje probleme, bilo prošle ili sadašnje, u razgovor. Osjećajte se odlično. I ako možete stvaljajte dobar parfem na sebe (osobno volim od Armania – Aqua di Gio ili Armani Mania), a koji žene vole malo se raspitajte kod prijateljica.

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>