“Društvo”
Published On 02/12/2010 » 2337 Views» By Uriel » Uriel

Alba vam je u jednoj svojoj kolumni već rekla gdje možete naći pametne i zgodne frajere. A što je sa pametnim i zgodnim curama? Gdje takvi primjerci ljepšeg spola obitavaju?

sexy djevojkaTeorije o obitavalištu cura koje su pametne i zgodne muče muškarce stoljećima. Lako je doći do logične pretpostavke da će se i one, kao sve na ovom svijetu s malo mozga kretati i obitavati u čoporima. Iz te premise proizlazi jedna od najzanimljivijih teorija ikad. To, koliko je teorija, toliko je i urbani mit, koji se prepričavao generacijama muškaraca, nekad uz vatru pod vedrim nebom, a danas uz pivo u zadimljenim prostorijama. To je mit o društvu tajnijem od masona, društvu manjem od društva obožavatelja Hloverke Novak-Srzić, a ipak zanimljivijem od svih tajni svijeta zajedno. Govorim o društvu pametnih i zgodnih cura. Govorim o Društvu.

Tko je sve u Društvu? Očito žene, ali kakve? Svi znamo da postoje svakakve vrste žena, ali rijetko kada ćete naći jednu koja posjeduje tri najbitnije kvalitete. Postoje zgodne cure, postoje simpatične cure, a kažu da postoje i pametne cure, iako svi smatraju da je ta vrsta izumrla sa Marie Curie. E pa u Društvu su cure koje posjeduju sve tri kvalitete. To je tip cure za koju odmah shvatite da bi ste htjeli biti u vezi s njom, da kod nje ne prolaze jeftine fore ili uleti koje vam Darko servira u svojim receptima. Za takvu curu se treba potruditi. Sad kad smo riješili pitanje što, ostaje nam ono najbitnije, gdje? Jer ipak, treba ih prvo naći.

Postoji vrijeme kada se svaki muškarac, nakon par loših veza zapita da li postoji ta kombinacija žene ili da li postoje normalne cure. Uvijek mu se kaže da gleda na kriva mjesta. Kažu nam da takve cure ne izlaze na mjesta gdje izlazimo mi smrtnici. Njih jednostavno morate poznavati, živjeti u istoj zgradi s njima ili ići u istu školu ili na isti faks. Jedna stvar je jasna, da biste upali u Društvo, u tu tvrđavu ljepote, treba vam usmena preporuka jedne od članica. Ali tu je problem, kako prepoznati članicu? To je najveći problem i tu vam nitko ne može pomoći.

Na kraju balade, Društvo je ipak glasina, šapat u mračnoj ulici, ali i legenda. Legenda koja nam je draga i o kojoj svaki muškarac mašta. Postoji nada da Društvo postoji, tj. da su priče istinite i zbog toga potraga ne smije stati. Treba tražiti članice i isprobavati sreću, koliko god vam se činile nedostupne. Zapamtite, ne postoje neosvojive tvrđave, već samo loši osvajači.

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>