Kako brijati
Published On 10/12/2010 » 3850 Views» By Darko » Ljubav i seks

Dakle za ovaj članak je pretpostavka da ste curu već zaveli i došli do stadija kada je trebate poljubiti. Mnogi će reći «Pa ja to znam!», ali mislim da u tom slučaju nisu niti svjesni koliko se ljudi ne zna dobro ljubiti. Naravno da ne postoji univerzalni način ljubljenja, ali opet postoje neki savjeti koji vrijede za 99% ljudi. Savjeti naravno ovise o stupnju iskustva pa ću ih tako i podijeliti.

Priprema:

poljubacKao i svaka radnja i brijanje ima svoju pripremu. Uvijek pazite na miris iz usta (zadah). To je veliki «turnoff» za svakoga. Ribanje zubi i jezika je obavezno. Korisno je i uzeti žvaku neposredno prije (pogotovo prvog poljupca, jer je prvi dojam ključan). Ukoliko imate suha usta i labelo je važno (da, da i za vas dečki). Ako nemate labelo pri ruci samo navlažite usne.

Osnovna pravila:

  1. Kod prvog poljupca nikada nemojte žuriti. Bolje da krenete polagano, ali sigurno.
  2. Nemojte odmah otvarati usta kao murina. Govorim iz osobnog iskustva kad kažem da to nije ugodno. Cura je imala moj nos i bradu u svojim ustima… Brrrrrr
  3. Nikada nemojte odmah jezikom provjeravati ima li on/ona mandule i kakvog su oblika
  4. Pazi na zube! Možda spada pod prvo, ali napominjem da je sudar zubima jako neugodan.
  5. Ako poljubac traje duže gutajte slinu jer ćete ga inače zasliniti.
  6. Naravno disanje na nos je korisno i obavezno ako se duže ljubite.

Dakle to bi bile nekakve osnove i kod prvog poljupca svi bi se trebali držati tih pravila. Kasnije kad se malo bolje upoznate možete raditi što mislite da će se svidjeti partneru. Pametno je promatrati i slušati njegove/njene reakcije na to što radite. Tako ćete znati što voli i time zaradtiti dodatne bodove. Sad dolazi i dio za one malo naprednije. Dati ću nekoliko prijera koji će se nekima svidjeti, a nekima ne. Ipak ako ne probate nećete znati što propuštate :).

Naprednije tehnike:

  1. Uslučaju da se ljubite sa žvakom u ustima možete se igrati tako da ju (ili bilo koju drugu stvar) prebacujete od usta do usta.
  2. Svakako mislim da će se svakome svidjeti ideja da tik prije poljupca pojedete nešto što vaš partner voli jesti (meni najviše pašu jagode, čokolada i sladoled).
  3. Zgodan način da završite poljubac je da partneru obuhvatite usnu (gornju ili donju) svojim usnama. Možete je i lagano sisati.
  4. Možete se igrati i tako da ga/ju svako toliko lagano gricnete za usnicu (LAGANO!).

To će vam biti dosta za početak :). Isprobavajte što god vam padne na pamet. Budite kreativni. I nemojte zaboraviti uposliti i ruke. Za kraj još jedan pametan savjet: Nemojte se nikada pre dugo koncentrirati na samo jedan dio tijela. Više o tome u sljedećim člancima, a do tada na posao :) .

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>