Kako razgovarati sa ženama?
Published On 11/12/2010 » 24358 Views» By Darko » Ljubav i seks

Ova tema je nešto kompleksnija pa ću je razraditi kroz nekoliko točaka (podnaslova), a trebala bi vam pomoći da započnete razgovor s curom koju želite, da je kroz taj razgovor zainteresirate za sebe i na kraju dobijete ono po što ste došli (nju u većini slučajeva). Ovi savjeti primjenjivi su na većinu cura. Ipak stvarno prekrasnim curama treba samo prvih 2-3 minute drugačije pristupati. Zašto, to ću vam objasniti u sljedećem članku. Vratimo se sad na temu.


Kako uopće započeti razgovor

flertanjePrvi savjet koji sam dao je da budete brzi. Kod toga još uvijek naravno stojim stoga imate samo nekoliko sekundi da smislite što ćete reći kada priđete curi koja vam se sviđa. Razmislite što ćete joj reći samo se ograničite na par sekundi jer inače i sami znate da može otići, netko drugi joj može prići i još sto drugih stvari mogu poći po zlu. Pošto imate malo vremena da budete kreativni pokušati ću vam dati par dobrih savjeta:

•  Za početak je pitajte neko pitanje na koje neće odgovoriti prostom rečenicom. Dakle poželjno je da se o temi može pričati, raspravljati…
•  Imajte bar još jedno takvo pitanje u rezervi. To će vas riješiti problema duže stanke odnosne neugodne tišine
•  Ukoliko ste bili zanimljivi već ste u stvari započeli razgovor

Nakon ovoga cura s kojom ste razgovarali (i njezine prijateljice :)) više vas ne gleda kao nekog stranca i spušta gard.

Sada postoje dva scenarija koji mogu uslijediti:

•  U slučaju da voli pričati ste na konju. Sve što morate je slušati je i truditi se razgovarati o onome o čemu se slažete. Ispitujte je neka inteligentna pitanja pa pređite na nešto otvorenija (koketna pitanja).
•  Ako više voli slušati onda morate imati o čemu pričati jer u protivnom nemate puno šanse. Stoga nije na odmet imati nekoliko zanimljivih priča ili tema za razgovor (plus je ako su smiješne i zabavne naravno).

Kako razgovarati s njom

Neki se samnom možda neće složiti, ali pričanje s curom koju ste tek upoznali i želite je zbariti je vrlo slično poslovnim razgovorima (a svi imamo puno iskustva :)). Ne mislim da je slično po sadržaju nego po pristupu. Eto sad ćete uskoro dobiti i recept kako biti uspješan u poslovnom svijetu :).

Cure žele biti shvaćene. To možete postići bez mnogo truda. Sve što morate napraviti je dobro slušati o čemu priča i složiti se s njom (ne samo reći «aha»). U biti samo recite ono što vam je ona rekla, ali drugim riječima. Nemojte ovo doslovno shvatiti jer ćete još ispasti papiga. To mora biti suptilno i u stvari joj to samo morate prezentirati tako da ona shvati to kao vašu misao, a ne njezinu. Ne valja se prepirati čim se upoznate jer neslaganje ne vodi nikamo. Jedini rezultat neslaganja je podizanje obrambenog zida.

Dobro je koristiti slične riječi koje ona često upotrebljava jer joj se time približavate. Ona s tim riječima razmišlja i izražava se pa joj je ugodno čuti ih i naglas. Zbog toga će vjerojatno pomisliti da se vas dvoje dobro razumijete (možda čak da ste i srodne duše :)), a to nije loše, zar ne? Potrudite se primjetiti te riječi koje često upotrebljava i upotrijebite ih nešto kasnije.

Čavrljanje

Ovo je vrlo bitan dio prilaženja svakoj curi pogotovo ako želite upotrijebiti neke naprednije tehnike. Bitno je zbog opuštajućeg djelovanja. Ljudi općenito ne vole kada im netko priđe i odmah pređe na intimna pitanja jer se osjećaju nelagodno. A kada se malo raspričate o svakodnevnim stvarima atmosfera postaje sve opuštenija i otvorenija i pripremili ste teren.

Najbitnije je da pričate o osjećajima. Upravo pričanje o šturim činjenicama je najveća greška koju čini mnogo ljudi. One su dosadne, a ne želite valjda ispasti dosadni :). Zbog takvog razgovora cura s kojom vodite taj razgovor neće ništa osjetiti stoga kada god možete dođite do osjećaja. Jedan primjer čavrljanja mogao bi teći ovako:

«I što si radila jučer?»
«Pa ništa specijalno. Gledala sam film doma s frendicom.»
«Kakve filmove voliš?»
«Pa recimo obožavam film Amelie.»
«Ma da. Meni je to isto odličan film…»

I sad se vi razvežete o tome: «Ja obožavam ostati doma i pogledati dobar film zavaljen na trosjedu i pokriven toplim poplunom. Još ako imam fine tople kokice…». Uglavnom ispričate još kako obožavate takve filmove i opisujete sve što vam padne napamet (a da opisuje neki osjećaj ugode). U slučaju da je brbljava savjetovao bih vam da je potaknete da vam ona opiše kako se osjeća oko teme razgovora.

Možete je natjerati na neko razmišljanje koje će pobuditi ugodu u njoj i naravno povezati je podsvjesno s vama. To možete napraviti na vrlo sličan način kao i u prethodnom dijalogu. Počnete s najobičnijim pitanjem (Jesi što jela jučer? Voliš li plesati? Ma bilo što) i onda polagano okrenete razgovor na opisivanje lijepih iskustava i osjećaja. Možete i potaknuti fantaziranje tako da je upitate nešto tipa «Kada bi imala svog kuhara što bi htjela da ti kuha?» i od toga krenete opisivati i izvačiti iz nje sve prekrasne gurmanske doživljaje :). Cilj vam je potaknuti u njoj osjećaj ugode.

Nemojte previše izmišljati. To nikada nije dobro. Teško je glumiti da obožavate balet kad niste niti jedan pogledali u životu :). Ako vas skuži nadrapali ste stoga bolje nađite nešto što oboje volite pa krenite od toga. Siguran sam da ćete uz malo truda uspjeti naći neki zajednički interes.

Eto mislim da bi vam ovo trebalo barem ugrubo opisati o čemu pričam. Još ćete detaljnije pojedinosti oko takvog načina razgovora, u kojem pričate o lijepim stvarima i osjećajima koje ona kasnije povezuje s vama, moći pročitati u kasnijim člancima.

Za kraj samo da navedem stvari o kojima ne bi trebali pričati (barem ne s osobom s koju bi željeli zbariti):

•  Nemojte pričati o svojim problemima
•  Izbjegavajte bilo što negativno. Više ćete žena uloviti budete li pričali o lijepim i pozitivnim stvarima.
•  Nemojte analizirati njezine probleme
•  Obavezno izbjegavajte teme poput politike i religije. Tu se može naletiti na gadne rasprave i neslaganja što vam nikako nije od pomoći.
•  Nije poželjno niti hvaliti se previše. Curama se to ne sviđa. Možete eventualno nekako suptilno navesti nju da sazna nešto o vama što biste željeli
•  Nemojte stalno forsirati da budete smiješni. Bolje ne ispričati vic nego ispričati jako loš vic
•  I za kraj možda i najbitniji savjet. Nikako nemojte pljuvati po bivšim curama. To nije nikako preporučljivo. Najbolje da tu temu također izbjegavate.

Eto to bi bilo sve :)

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

One Response to Kako razgovarati sa ženama?

  1. CRedfield says:

    ne ne politiku možete spomenuti ali uvijek se složitre sa njom 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>