Kako se svađati sa ženom?
Published On 04.12.2010. » 2661 Views» By Crni » Ljubav i seks

Ako ste se ikada našli u dugotrajnijoj vezi mora da ste prošli kroz stotine svađa, a svejedno niste nikada došli niti blizu odgovoru na ovo pitanje. Pa… nisam ni ja, a mislim da nikada niti jedan smrtnik neće, ali uvijek se možemo nadati…

Jednom sam čuo da žene neće dopustiti da ih sitnica kao “Smisao” spriječi da pobjede u svađi. Ako ste se ikada svađali kao dijete čiji je tata jači onda znate koliko je to besmisleno. Međutim, kada se svađate sa svojom boljom polovicom odbijate povjerovati da je to isto jer želite i morate vjerovati da u njoj mora postojati razum. Ipak, ona je odabrala vas. Hmmm… možda to i nije najbolji argument, ali nema veze. I tako se vi silno trudite shvatiti o čemu ona sada priča i otkuda joj je to sad palo na pamet. Odustajete od chillanja na krevetu i gledanja telke i pokušavate se opravdati, ali to je uspješno otprilike kao da vas dijete zamusano i s čokoladom između zubi uvjerava da nije jelo slatkiše prije ručka. Nije da većinu tih stvari nismo napravili, ali žene znaju “čuvati vaša sranja” za buduće prigode. Hmmm… zbog ovog sam mu srala jučer, ovo ću ostaviti za drugi tjedan kada mora ići samnom na izložbu… Ha! Zašto nisi… I kako da se sada mi snađemo. Ja se ne sjećam što sam jučer imao za ručak, a kamoli šta je bilo prošli tjedan! Naravno, priču izloži kao najbolji tužilac na svijetu i kada ju čujem i sam bi se proglasio krivim. Samo da nije one neke slutnje u meni da se nije to dogodilo baš tako. I tako ja petljam po sjećanju i blefiram opravdanja dok ona malo urla, plače, razočarana je… I tako to ide sve dok ja ne popustim i nakon poštenoga ulizivanja ne primirim situaciju. A film koji sam gledao? Ko ga j… Eventualno se desi druga opcija u kojoj popizdim i počnem urlat, za čim slijedi lupanje vratima i izlaz. Ali, opet će se sve svesti na opciju broji jedan kada se vratim. Naravno, pod uvjetom da se vratite.

Kako se svađati sa ženom? Ne znam. Znam da nema pravila. Bar ih ja nisam uočio. Ako ih i ima muškarci ih ne mogu pronaći. Jedini lijek koji mogu preporučiti je da se ne trudite uvjeravati je dok ne shvati, jer nema smisla. Ako želi, shvatiti će odmah, a ako ne… Jedan od načina kako da dobijete što želite je malo grub, ali pali. Napravite što želite i time ju povrijedite, a kasnije probate objasniti i onda se puuunnnooo ulizujete :). Morate shvatiti da su svađe i suze sastavni dio veze, kao što je i muška ravnodušnost i nekontrolirani bijes i agresivnost. Neki se pitaju zašto se uopće toliko truditi i trpiti ta sranja bilo od nje/njega. Nekada se stvarno ne isplati. Ako zaključite da se ne isplati, onda imam za vas samo jedan savjet… Bježite… Što brže i što dalje, jer kada dođe ona prava imati će te puno više razumijevanja za njene mušice, jer će te znati da sve svađe koje ćete imati vrijede kao samo jedan njezin osmjeh.

Share this post
About The Author

One Response to Kako se svađati sa ženom?

  1. Pingback: Kako udariti zid kao muškarac? • spreha.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.