Kako zadovoljiti muškarca?
Published On 10/12/2010 » 9827 Views» By Darko » Ljubav i seks

O ovoj temi se zapravo previše šuti pa sam stoga odlučio progovoriti. Ovaj članak pišem iz istog razloga kao i onaj o brijanju – mnoge cure ne znaju osnovne stvari vezane uz dotične teme. I iako je jači spol u pravilu mnogo lakše zadovoljiti nego slabiji (razlika je otprilike kao između vožnje auta i pilotiranja avionom… možda loša usporedba za cure ) očite neke stvari nisu same po sebi jasne pa ću ih u nastavku teksta pokušati razjasniti.

zbunjena ženaPređimo odmah na stvar. Postoji nekoliko načina da se frajera fizički zadovolji. Ugrubo to bi bilo: ručno (ili popularnije drkanje), oralno (pop. pušenje) ili jednostavno penetracija u vaginu ili «na stražnji ulaz» (pop. «Normalno ili u pi*ku»  ). U svakom slučaju ne postoji loš izbor jer, uvjeravam vas, svi volimo sve. Ipak penetracija i pušenje u većini slučajeva je preporučljiva za potpuno zadovoljenje naših skromnih želja. A sad idem na tehničke podatke.

•  Vaših ruku djelo – U principu intuitivno bi svima trebalo biti jasno, ali potruditi ću se sve vam nacrtati. Dakle, primite ga desnom rukom (ako ste dešnjak) i to punom… nemojte se sramiti. Sad dolazi dio s malo upozorenja. Iako odgovor na pitanje «Kako želiš?» u pravilu glasi «Koliko god brzo i jako možeš.» granice postoje. Dakle pokreti rukom moraju biti ograničeni i kad spustite ruku do granice nemojte pokušati skinuti kožu s njega jer to jako boli. Pripazite na nokte da ih ne bi slučajno zabili u bilo koji dio osjetljivog područja. U slučaju da se želite poigrati s «orasima» budite nježni. U slučaju da netko ne zna još bi trebao napomenuti da je glavić vrlo osjetljiv i stoga ga nije preporučljivo grubo trljati, gužvati, gnječiti ili prešati. To bi ustvari bila osnovna upozorenja. I još samo jedna primjedba – Ono brže i jače nemojte odmah upotrijebiti jer bi se mogli iznenaditi koliko neki dečki imaju kratki fitilj .

•  Blowjob – Tu je osnovni savjet da ne zaboravite korisiti i ruke (opisano je pod 1.), a glavno upozorenje je da pazite na zube. Stvarno nije napaljujuće da ga cura zubima pokušava oguliti i mislim da ne moram napominjati da je vrlo neugodno. Teško je tu napisati neke velike savjete… Učite iz pornića . Definitivno će vam ogromni plus donijeti vještina zvana «deep throat», ali ne preporučujem isprobavanje bez treninga . I tu i tamo podignite pogled i pogledajte ga u oči… To može biti jako napaljujuće.

•  The old «in-out, in-out» – O ovome bi se dalo pisati dosta, ali to će biti članak za sebe. Ukoliko nemate puno iskustva pratite sve što partner radi, ali nikako nemojte ležati poput leša. Bitna stvar je znati se postaviti najbolje za svaku pojedinu pozu. To znači da se namjestite tako da kut upada bude najpovoljniji. Pazite na vaše pokrete jer neki pokreti lomljenja mogu biti izrazito bolni. U slučaju da vas je sram stenjati samo se sjetite da je to stvar koje nas jaaakoo napaljuje tako da se nemojte suzdržavati .

Eto to bi bilo to ugrubo o ovoj temi. Pitanja i savjete vezane za ovu temu možete tražiti na forumu site-a ili na mail. I za kraj upozorenje svim curama. U slučaju da svršite i ne da vam se još i za njega pobrinuti dobro još jednom razmislite jer nije lako naći frajera koji vas može zadovoljiti.

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>