Kamo izaći ovaj vikend?
Published On 20.09.2013. » 3634 Views» By Darko » Lifestyle

Svakog vikenda svi se pitamo uvijek isto pitanje – kamo izaći ovaj vikend? Još prije 10tak godina spreha.net portal objavljivao je redovito popis događanja u klubovima za taj vikend i uvijek ste se mogli pouzdati u nas da vam prezentiramo što se sve događa u Zagrebu. Od ovog tjedna ponovo se možete pouzdati u nas i svakog vikenda razmotriti svoje opcije na jednom mjestu – izlasci.spreha.net.

Pogledajte ponudu klubova i uvijek se dobro zabavite!

Pogledajte ponudu klubova i uvijek se dobro zabavite!

Ovaj put sve je mnogo preglednije, možete filtrirati događanja po danu jednostavnim klikom na dan u kalendaru, ili pak pogledati što određeni klub nudi u svom programu u bliskoj budućnosti klikom na ime kluba. Nemojte se začuditi niti ako za neke evente dobijete priliku javiti se i staviti na popis te si osigurati besplatni upad u vaš omiljeni klub.

Ako ste pak promotor ili menadžer kluba, kontaktirajte nas na izlasci @ spreha.net sa željenim korisničkim imenom i mi ćemo vam otvoriti korisnički račun kako bi mogli sami objavljivati program vašeg kluba i posebne promocije za posjetitelje spreha.net portala!

Vidimo se na šanku!

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published.