Kriza!
Published On 10.12.2010. » 2208 Views» By Darko » Darko

Mislim da nisam jedini koji se našao barem jednom u situaciji kada «već dugo niste dobili» i kada je već nastupila kriza. Poučen dosadašnjim iskustvom mogu reći da ima nekoliko mogućih rješenja za taj problem:

erekcijaPrvo rješenje koje vam pada na pamet je da si sami pomognete 🙂 . To je možda čak i najbolje rješenje jer ako se ne rješite tog pritiska svakakve gluposti vam mogu pasti na pamet. Ako ima onih koji ne znaju o čemu pričam onda obavezno čitajte dalje.

  1. Nazovite neku bivšu (cura, brijačica ili možda jebačica, nije bitno). Ako ste jako napaljeni, a znate da ćete od ove vrlo brzo dobiti moglo bi vam se činiti da je to jako dobro rješenje. Možda koji put upali i riješite se svog problemčića. Ipak ponukan nedavnim iskustvom preporučam da se ne upuštate u ovo jer je u krajnjoj liniji jadno. Nakon toga osjećao sam se jadno i požalio sam. The good side je što ipak nešto poševite 🙂 .
  2. Nazovite frendove i izađite van. Puno bolja opcija nego prošla. Istina vjerojatno nećete poševiti taj dan ništa, možda nećete ni zbariti, ali sigurno se nećete osjećati jadno. Barem ste se nacugali i zabavili s frendovima. Uostalom bolje je dobiti samo broj telefona nego natrag bivšu. Ne zaboravite da je niste bez razloga ostavili.
  3. Unajmite prostitutku 🙂 . Slično kao pod 2. ali barem utrostručite grozne osjećaje nakon orgazma.

Stoga ako vam još nije jasno bolje je ne donositi nikakve odluke dok ste napaljeni. Onog trenutka kad svršite pogled na svijet se okrene za 180°. Kad malo bolje razmislite shvatite da rečenica «Bog nam je dao kitu i mozak, a krvi dovoljno samo za jedno» nije vic.

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published.