Repolitis
Published On 02/12/2010 » 1823 Views» By Uriel » Uriel

Najnovija besmislena istraživanja pokazuju da i glazba utječe na kemijsku ravnotežu u mozgu. Ako vas zanima što vam se može desiti ako slušate hip hop, r’n’b ili slična sranja, dopustite da vam dr. Uriel da neke osnovne informacije o repolitisu.

Kažu da je pasivno pušenje jako loša stvar jer ustvari pušite bez filtra. Ono na što vas nisu upozorili jest pasivno slušanje hip hopa i r’n’b-a. Naime da bi ste dobili repolitis ne trebate pojebati labuda ili pokupiti klice od nekoga tko je već zaražen, već je dovoljno da budete izloženi tim opasnim ritmovima sa bogohulnim tekstovima koji veličaju zločin i brzu zaradu para. Tako je djeco, repolitis ima gore posljedice od pasivnog pušenja i ptičje gripe zajedno. Nećete dobiti rak pluća ili gotovo sigurno umrijeti u velikim agonijama dok proklinjete dan kad ste odlučili da seks sa sisavcima nije za vas, ali bi ste zato mogli biti kao jedan od onih ljudi kojima se svi smijemo na ulici zbog “čudne” odjeće i govora. I vi biste mogli završiti kao osoba koja barem pet puta dnevno koristi izraze “x to da z”, “word”, “homie” itd… Ako vas ovakve posljedice zabrinjavaju čitajte dalje i saznajte neke znakove da vi ili netko koga poznajete, patite od repolitisa, kuge modernog vremena.

west sideGrčevi u rukama
Ovaj simptom se javlja u ranom stadiju bolesti, a zadržava se do samog kraja. Kao što vidimo na slikama grčevi poprimaju razne oblike, pa kod dijagnosticiranja stanja moramo paziti da ih ne pomiješamo sa grčevima kod StarTrekolitisa. Postoji podjela grčeva na tzv. east side i west side, ali to su već stručni pojmovi.

Ubrzan rad žlijezda znojnica
Pri istraživanjima ove bolesti primijećen je još jedan simptom. Naime većina promatranih bolesnika se hvatala za međunožje češće od prosječnog čovjeka (Talijani se ne broje, oni su poseban slučaj). Pretpostavlja se da je simptom posljedica ubrzanog rada žlijezda znojnica pa je i po tome dobio ime “wet eggolis”.

Problemi s vidom
U drugom stadiju bolesti se javljaju problemi s vidom koji ostaju zauvijek ili do eventualnog izlječenja. Posljedice problema se očituju ponajviše na samom subjektu. Tako, ako primijetite da često nose odjeću koja im je prevelika, šiltericu stavljaju u stranu, ne kuže da nisu crnci itd. Danas je situacija za jednog oboljelog puno bolja pošto mnogi slavni, koji također boluju od repolitisa dizajniraju odjeću za oboljele. Također, bogatiji oboljeli pri kupnji auta uzimaju velike SUVe kako bi auto lakše uočili na parkiralištu (kako inače objasniti da je jedno smeće od auta poput Escaladea tako popularno?).

Promjena seksualne orijentacije
Nedavno otkrivena posljedica bolesti je simptom koji se javlja nakon dužeg oboljenja. Naime zna doći do promjene seksualne orijentacije. Ovo je primijećeno kad su se neki od promatranih subjekata počeli izjašnjavati kao “B Boy” (čitaj: bi boj). Kasnije je utvrđeno da je to akronim za Bisexual Boy. Osim promjene seksualne orijentacije, izostaju ostali “queer” simptomi poput smisla za dizajn i “oko” za odjeću. Naime subjekti i dalje zahtijevaju da ih se oblači u ista 5 brojeva veća sranja kao i prije.

Liječenje
Kako se repolitis liječi? Repolitis se liječi tzv. klasičnim uvjetovanjem tj. kondicioniranjem koje se najviše veže uz ime ruskog liječnika Ivana Pavlova koji je za svoja istraživanja 1904. dobio Nobelovu nagradu. Moderna tehnologija nam dopušta da vašem bližnjem koji pati od repolitisa ugradimo V chip unutar lubanje koji reagira na određena stanja mozga koja su posljedica “reperskog” ponašanja te subjektu daje “lagan” električni podražaj. Ovakvi podražaji dovode do uvjetovane reakcije, koja subjekta dovodi do potpunog izlječenja. A tko zna, možda počne slušati pravu glazbu.

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>