Seksualna glad
Published On 03.12.2010. » 2596 Views» By Crni » Crni

Svi znaju onaj osjećaj kada vam krv struji 243 km/h kroz žile, trnci vam prolaze kroz tijelo, vrpoljite se i ne znate što bi sa sobom, a “ mali ” prijatelj radoznalo diže glavu i škilji preko ruba hlača za svim što se miče…

U danima oskudice i crne budućnosti napaljenost može biti stvarno veliki problem. I onda gledate svog sretnog frenda/icu koji se sa zadovoljnim smiješkom šeće okolo, dok vi smišljate načine da ga zadavite. U takvim trenucima razmišljate kako biste mogli danima bez odmora.

Svi muškarci su duboko uvjereni kako bi mogli stalno i uvijek i nikada im ne bi bilo dosta. I onda – Jack Pot, osvoje curu svojih snova. Što je važnije, osvoje ju na duže. Taman kada pomisle da su im se svi snovi ostvarili i da mogu dobiti kada žele, počnu one fore tipa: “Joj, ne bih danas. Boli me glava”. I njihov svijet se ponovno sruši. Ova fora stara je koliko i vicevi o plavušama. Jedina razlika je u tome što u vicevima o plavušama možda i ima istine. Stvarnost je puno, puno drugačija. Kada napokon srušite sve barijere između sebe i svoje ljepše polovice, napravite svoj prvi korak u svijet gdje žena postaje lovac, a vi lovina. A to je svijet bez povratka. Problem je doći do te faze u kojoj je ostvareno apsolutno povjerenje u vas, te ste oslobođeni srama. Kako to postići, nemam pojma, ali možda vam Darko u tome pomogne :).

Jednom kada žena uspije to postignuti gotovi su dani, a često i sati, bez sexa. YUHUU!!! Ispočetka. Prvih mjesec, dva, šest, pa čak i dvanaest. Međutim, ubrzo će doći vrijeme kada će muške početi boliti glava, spavati im se… A žene PIZDIT! Stvar je u tome da nas prvih nekoliko mjeseci drže pa čak i godine suzdržavanja koje nam omoguće da neko vrijeme funkcioniramo na 150%. Ali, kad tad će goriva nestati, a s njime i motivacije. Tužna i sirova istina je da mi jednostavno ne možemo u dovoljnoj količini proizvesti sperme koliko je žene mogu potrošiti :). Nije da mi muški ne dijelimo tu strast, ali ponekad želja jednostavno nije dovoljna. Na kraju, ironija je u tome što muški, od početnog uvjerenja da bi mogli stalno, budu poraženi od žena, koje se pokažu stvarnom junakinjama 🙂 🙂 :)!

Međutim, sve je to daleko bolje od kronične nestašice, a povremeno će se desiti da vas nešto razdvoji na desetak dana (put, posao …), a tad se vraćate kući luđi nego ikad i spremni za posao 🙂 🙂 :)!

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.