Sex u autu
Published On 11/12/2010 » 6553 Views» By Darko » Ljubav i seks

Vrlo često niste u mogućnosti spavati s nekim u stanu. Razlozi su mnogobrojni i posve nevažni trenutačno. Auto je vrlo česta alternativa krevetu, no za takav seks potrebno je nešto više snalažljivosti. U nastavku pročitajte neke korisne savjete…

Prva i osnovna stvar je da nađete pogodno mjesto gdje ćete se sparkati. To bi trebalo biti neko mirno, mračno mjesto gdje ne prolaze često ljudi. Nemate li neko svoje mjesto ili želite malo promijeniti mjesto radnje pogledajte naš popis «FUKODROMA». Kada ste se lijepo smjestili preporučam da se odmah pobrinete za temperaturu u autu (grijanje po zimi i klimica po ljetnoj sparini), stavite neku glazbu koja vam paše i možete se baciti na posao.

To bi bio taj uvodni dio. Što ćete dalje raditi naravno ovisi o nekoliko faktora: vrsti auta koji vozite, vašim proporcijama i naravno vašim željama. Ukoliko kao i većina običnih smrtnika imate mali gradski autić malo ste ograničeni, no razloga za brigu nema ;). Odmah na početku imate nekoliko opcija: vozačko sjedalo, suvozačko i stražnja klupa.

Vozačko sjedalo

vozacko sjedaloNajnezahvalnije mjesto u autu, ali opet vrlo zanimljivo i nadasve iskoristivo :). Jedna od mogućnosti je da muškarac sjedi na sjedalu, a žena ga zajaši tako da kleči na sjedalu okrenuta licem prema njemu. Volan može malo smetati, ali u tom slučaju dovoljno je pomaknuti malo sjedalo unatrag. Druga opcija je da se cura normalno sjedne na njega. Dakle oboje gledaju prema naprijed. Ova druga je možda nešto pogodnija za seks tokom vožnje (iako je to protuzakonito :)). Ima još jedna super stvar a to je «blow-job» za vrijeme vožnje (također pretpostavljam da je protuzakonito jer niste oboje vezani sigurnosnim pojasom :)).

Suvozačko sjedalo

Ovdje već imate više prostora pa tako i mogućnosti. Preporučam da sjedalo pomaknete do kraja unatrag. Osim gore navedenih poza možete između ostaloga i spustiti naslon do kraja i probati nešto od sljedećeg:
doggy

  • Muškarac leži/sjedi, a žena ga zajaši.
  • Misionarska pozicija prilagođena za ove okolnosti. Žena sad leži na leđima i malo podigne guzu a muškarac ulazi u nju odozgora (može stajati na podu ili klečati na sjedalu).
  • Doggy-style. Žena klekne na sjedalo (u biti se postavi na sve četiri) i pomakne se što više naslonu za glavu, a frajer kleči također iza nje. Dalje možete valjda i sami shvatiti.

Stražnje sjedalo

misionarskiMeni osobno najdraže mjesto. Predlažem da pomaknete prednja sjedala skroz naprijed kako bi imali što više mjesta za manevriranje. Opet može, kao i na ostalim sjedalima, muškarac sjesti, a žena ga zajahati. Manji problem zna biti ako je cura nešto viša, a auto nešto niži :). Drugi prijedlog je da se stavi nešto mekano na jednu stranu i tamo se cura legne preko sjedala. Frajer tad legne na nju. Opet nekoliko varijacija na temu ima. Cura može imati samo malo raširene noge. Može ih podignuti, a muškarac ih pridržati. Sljedeća poza, meni osobno najdraža, je kad cura sjedne po sredini stražnjeg sjedala, pomakne se malo prema naprijed, a frajer kleči na podu i ulazi u nju.seks poza Opet joj može podignuti noge i tako ih pridržati. Kod ovog položaja obično je problem kod manjih autiju. Oralni seks naravno ne treba zaboraviti. Tu nema toliko problema. Jedan od načina je da onaj kojeg se zadovoljava sjedi uz rub, a drugi ili kleči na podu ili se nekako izvali preko ostatka sjedala.

Osim ovih načina koji su prilagođeni većini automobila treba navesti i neke posebne slučajeve. Ukoliko ste vlasnik nekog velikog karavana, pick-upa ili bilo kojeg drugog auta kojem možete presložiti sjedala tako da stvorite krevet mislim da je nepotrebno naglašavati da to trebate isprobati :). Seks naravno nastavite kao u vlastitom krevetu.

Zadnja stvar koju ću spomenuti je meni ujedno i najdraža. Seks na haubi od auta je nešto fenomenalno. Problem je naravno što vas temperatura zraka i vremenski uvjeti jako ograničavaju, ali to obavezno probajte. Isprobajte varijantu doggy-a (žena stoji ispred auta i nagne se prema naprijed a vi ulazite odostraga) i položaj dok žena sjedi na haubi, a vi joj stojite među nogama… Mrak!

Naravno da je bolje u krevetu ili bilo gdje u stanu (osim na haubi :)), ali siguran sam da je seks u autu ipak puno bolji od apstinencije…

 

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>