Snovi i lažna obećanja svakog izlaska
Published On 24.09.2013. » 4230 Views» By Miki » Cuga, Lifestyle

Vikend je samo za par dana. Evo TOP stvari koje ćete sami sebi obećati već ovu nedjelju :

1. Više nikada neću jesti u onom kababu
Nakon 5 litara alkohola vaše tijelo umire od gladi. Vrapci već pjevaju, a vi znate samo jedno mjesto u gradu gdje možete kupiti nešto za jest. Doduše krezuba baba radi kebab od sumnjivog mesa iz istočne europe, ali boli vas briga – ako ste preživjeli onih pola litre rakije budete i ovo. Naravno budite se u trkačem stavu prema WCu i molite se da je ono kaj je stavila stvarno stavila su bili krastavci i da će izaći samo na jednom kraju. Obećate sebi da više nikada nećete jesti u onom kebabu… da, uistinu, sljedeći tjedan ćete biti pametniji – stavit ćete više ljutog umaka u nadi da će vas to spasiti.

kebab

2. Više nikada neću stajati u redu
Stajali ste 30 minuta u redu kako bi upali na mjesto koje je “in” u gradu. Posvađali ste se s pijanim debilima, pokisnuli i zakleli sami sebi da više nikada neće kročiti na to mjesto. Bez brige za dva tjedna opet ćete biti tamo, u istom tom redu, s istim tim debilima.

rain

 3. Više nikada neću piti rakiju
Gazda birtije vas časti sa svojom novom rakijom – specijalitetom kuće. Slatki glavoboljček je možda đžabe, ali će vas skupo koštati ujutro. Bez brige, nakon radnog tjedna zaboravite ćete tu avanturu i opet ćete se nakon četiri pive podvrgnuti eksperimentima vašeg omiljenog prijatelja na šanku.

 buy-

4. Više nikada neću zakasniti u dućan
Imali ste dobar plan. Super vodka (20 kuna) na akciji i super fini sokić (15 kuna) na akciji će vam ubrzati i uljepšati početak večeri te vas učiniti neodoljivim suprotnom spolu. Plan je bio neoboriv, osim što se malo zapeli na facebook chatu i prošlo je devet. Jedino što je otvoreno je onaj superskup kiosk i benzinska na kraju grada. Obećavate si da sljedeći vikend ćete već ujutro kupiti sve za navečer, no mirite se s činjenicom da ipak pivo u plastičnoj boci i nije toliko loše.

ina

5. Više nikada neću posjećivati mjesto samo radi THE komada
Zaljubili ste se. Jebiga, svakom se desi. Vidjeli ste ju u birtiji. Bila je predivna. Kao anđeo. Sada ste u toj birtiji svaki jebeni dan u nadi da je ponovno sretnete, ali nikako da se to dogodi. Samo još jednom i onda ćete joj upast. Shvatite da je vrijeme da prestanete sami sebi lagati i prihvatite onu staru – ima još riba u moru. Dok puni sebe koračate prema izlazu ona se pojavi i pozdravi vas. I tako opet sljedeći vikend ste na istom mjestu čekajući nju i još jednom skupljajući hrabrost da progovorite nešto više od jedne neartikulirane riječi.

angel

6. Više nikada neću vani piti
Odlučili ste da ćete apstinirati od alkohola. Odete van na coca-colu i da pozdravite frendove koji idu na ludi izlazak u grad. Nakon samo dva sata vaši racionalni, inteligenti i dobri prijatelji bivaju transformirani u naporne pijane bedake dok vi trijezni razmišaljte da bi bilo manje neugodno gledati Ted Mosby-ja kako traži ljubav svog života.  Obećavate sebi da više nikada neće trijezni ići van, a već sljedeći tjedan pridružujete se bedacima kako biste zaboravili to neugodno sjećanje.

 party

7.Više nikada neću Drink’n’Dialat
Svaka žena zna da nema ništa više sexy od toga da dobije polupismenu poruku u 02:27 od vas, Don Juan-a, kako je “suptilno” zovete na sex usred noći. Nakon jutra punog grižnje savjesti i pokušaja damage controle, obećate sebi da ćete se kloniti mobitele dok ste pijani. Naravno već sljedeći vikend, nakon četiri pive, vaša su obećanja davno zaboravljena, a nove poruke poslane.

drink_n_dial

8.Više neću ići van
Odlučite ste biti sabrani i odrasli primjerak zajednice i odlučite ostati doma. Naravno, probudite se ko lane, puni energije i mislite kako ste napravili super stvar, dok ne odete na kavu s ekipom. I onda skužite da dok ste vi spavali stvarale su se priče i upoznavali komadi. Bravo, upravo ste potrošili vikend na spavanje, dok su ga drugi potrošili na zabavu.

wallet

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.