Što je bilo bolje 90-tih nego danas?
Published On 09.09.2013. » 2580 Views» By Miki » Film, Lifestyle

Da li su 90te bile bolje od danas? Naravno da ne. Ali ipak neke stvari su rasturale. Evo našeg popisa:

Will Smith (After Earth vs. Independence day)

Princ Bel Aira je u 90tima osim titule imao i karijeru kojoj su u Hollywood svi zavidjeli . Film koji je zapečatio njegov status zvijezde, a kojeg će se svi sjećati, a mnogi i danas kopiraju je Dan Nezavisnosti – I ain’t heard no fat lady! 17 godina poslije njega, After Earth bi se slobodno mogao zvati i After Will Smith jer sve što naš danas najdraži princ izbacuje su loši nastavci njegovih hitova iz 90tih.

Ne treba zaboraviti i na njegov glazbeni opus. Njegove hitove iz devedesetih slušamo svakodnevno na radiju s razlogom.

One Direction vs. Bloodhound Gang

Iako će mnogi reći da bi poštena usporedba bila ona sa Backstreet Boysima, Bloodhound Gang nekako bolje predstavlja duh 90tih. Rezultat dvoboja? Samo jedna od ove dvije grupe ima običaj na koncertima urinirati po publici, te je ista ta grupa snimila odu Chasey Lain.

Ako pak želite pogledati nastup Bloodhound Gang iz 2006. u Zagrebu, kojem smo i mi prisustvovali i sami ga snimili bacite oko na ovaj link (part1 i part2).

White House Down vs. Under Siege
Vrsta koja je definitivno nestala od 90tih do danas su akcijski junaci.  Mišići su out, uništavanje čitave armije s jednim mitraljezom je out i biti macho man je out.

komandos

Mark Zuckerber vs. Microsoft & Bill Gates
Dok je Mark Zuckerberg bio još zaljubljen u Britney Spears, Bill je bio kralj šmokljana. Ako ništa drugo barem je furao kravatu. Danas Bill provodi vrijeme liječeći bolesti i rješavajući probleme zemalja Trećeg svijeta, a Mark postavaljući statuse na Facebooku.

microsoft

Hipster vs. Geekovi
Danas je fora biti štreber, a prije bi bio ruglo društva. Danas trebaš samo naočale i telefon sa Instagramom, prije si trebao trošiti džeparac u čipoteci.

geeks

Chrome vs. Netscape
Zašto ? Osim zato jer je bio prvi, imao je ljepši logo.

netspace

Man of Steel vs. Superman
90tih je treba biti sniman novi Super sa Nicolas Cage-om – nažalost taj projekt je propao, ostala nam je ova glupost iz 2013. Burton je objasnio izbor Cagea za Supermana izjavom da zbog Cageove sposobnosti mijenjanja svoje osobnosti na platnu nitko ne bi povjerovao da su Clark Kent i Superman ista osoba.

cage

Nesuđeni scenarist Kevin Smith napisao je scenarij za verziju Supermana u kojoj  Superman umire. Više o tome projektu možete poslušati na youtube filmu ispod.

MaxTV vs. Videoteka
Posuđivanje kazeta, učlanjenja, uzmeš 3 dobiješ 4-tu, “film je vani”, a da ne kažemo upoznavanje u videoteci.

videoteka2

Star Trek vs. Star Trek
J.J. Abrams, najpoznatiji ljubitelj lens flare efekta, je uspio uništiti Vulcan, a tako i čitavu Star Trek franšizu pretvorivši je u jeftinu kopiju Star Warsa. Izgleda da je Star Trek umro sa Deep Space Nine-om. Dajte čovjeku kupite polarizacijski filter.

ds9

 I za kraj :

Seinfeld
Još uvijek danas najbolji sitcom svih vremena. Cosmo Kramer!

kramer

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.