Što žene vole?
Published On 10/12/2010 » 1321 Views» By Lana » Lifestyle

Često se pitate što vam je činiti kako biste došli bar u vidno polje određene pripadnice suprotnoga spola? Žene, koliko god komplicirane i različite bile, imaju veoma slična očekivanja, bar što se tiče upoznavanja tipova…

Padamo li na detalje? Naravno! Kod nekih žena prilično važan detaljčić je nadasve materijalne prirode, međutim, u ovom trenutku želim se doticati čisto prirodne (čitaj: Bogom dane) fizičke privlačnosti.

Što žene vole? Njega!Kao jedan od važnijih (barem što se većine meni znanih cura i mene same tiče) jest osmjeh. Hvala Bogu, naši radišni znanstvenici otkrili su razna pomagala po tome pitanju, tako da nije teško doći do željenog rezultata u kratkome roku. Ne govorim o kirurškim zahvatima, da me se ne bi krivo shvatilo, ili o aparatićima svih vrsta, oblika, načina primjene i boja, nego o našoj prvoj pravoj prijateljici, zubnoj pasti. Znate sve one priče još iz naših davnih pretpubertetskih dana o zločestim bakterijama gricu i grecu? Zvuči poznato! Postigla sam željeni cilj.

Nadalje, nakon higijene usta dolazi i generalna higijena i, da, uključuje sapun. Ne trebate puno raditi: uđite u kadu, narihtajte toplinu vode, uzmite sapun, nasapunajte se (od glave do pete!!), isperite se, obrišite i već imate ocjenu više! Odjeća ne mora biti skupa ili ne znam kako pomodna, ali poželjno je da je čista, relativno uredna i da mirisi koji se osjećaju na njoj ne podsjećaju na ručak ili neke od tjelesnih izlučevina.

I sada, nakon što ste fizički neodoljivi, vrijeme je da izvježbate svoj stav. Nije teško, bar ne bi trebalo biti – pa ne grizemo.

Niti jedna normalna djevojka ne voli imati nepoznatu ruku na guzi, trbuhu, vratu, grudima, nogama ili na nekom drugom dijelu tijela. Niti ju zanimaju komentari kao što je – ‘dobre sise, malaaa!!’ (Vjerujte, čula sam i to). Samouvjereno joj priđite i suptilno joj dajte do znanja sve što joj želite dati do znanja, ali pazite – kad jednom započnete razgovor nemojte pričati o problemima, bivšim curama, sadašnjim curama, članovima obitelji i bolestima. Ukoliko ste u disku, probajte plesati s njom, ako ste u kafiću, nemojte probati plesati s njom.

I to je sve. Bez puno mudrosti. Sad, odite u kupaonicu, obavite sve gore navedeno, obucite se, izađite i zabavite se!

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>