TimeRabbit – Koliko vremena izgubite na Facebooku ?
Published On 26/08/2013 » 1816 Views» By Miki » Lifestyle

Budimo realni, bili na poslu, doma, na mobitelu, trošimo velike količine vremena na Facebooka odgovarajući na poruke, pregledavajući “kaj ima novoga” ili lajkajući slike i statuse. Ukoliko mislite da previše vremena trošite na Facebooka vrijeme je da isprobate novu aplikaciju – TimeRabbit.

timerabbit

Razvijena više ko eksperiment TimeRabbit je aplikacija koja je namijenjena za Windows operativni sustav čiji je primarna opcija brojanje sekundi, minuti i sati provedenih na Facebooku. Nakon par dana korištenja zaključak je da vrlo jednostavna za korištenje, troši malo memorije i daje točne podatke.

lifetime

Končano nemate isprike, instalirajte aplikaciju i sami provjerite koliko ste ovisni o fejsu i koliko ste nepovratno izgubili vremena na njega.

OCJENA : 6/10, nažalost samo verzija za Windows – bilo bi zanimljivo kada bi mogli mjeriti i vrijeme provedeno na fejsu na mobitelu

Download TimeRabbit-a

Komentirajte vaša vremena na našem forumu – što vam se čini prihvatljivo

Share this post
About The Author

One Response to TimeRabbit – Koliko vremena izgubite na Facebooku ?

  1. Pingback: justdelete.me – servis za brisanje profila s društvenih mreža • spreha.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>