Pravila foruma

obavezno procitati

Pravila foruma

PostPostao/la Uriel » Čet kol 29, 2013 3:42 pm

http://www.spreha.net/trg/ je službeni forum web portala http://www.spreha.net. Forum je napravljen za slobodnu razmjenu mišljenja vezana uz http://www.spreha.net , a i šire. Pravila foruma su tu da vas upute u vašu "slobodu". Generalno vrijedi, vaša sloboda prestaje tamo gdje tuđa počinje, tj. slobodni ste raditi što god hoćete dok ne ugrožavate tuđa prava. Stoga, slijedi par napomena vezanih uz kršenje "slobode".

Prije postanja razmislite da li vaš post na bilo koji način vrijeđa nekoga (bilo na forumu ili općenito). Bilo kakvo vrijeđanje, psovanje, napadi na osobnoj razini ili potencijalni flame postovi nisu prihvatljivi i kao takvi će biti tretirani. Rezerviramo pravo editiranja, brisanja, blokiranja ili bannanja bilo kojih postova i članova foruma. Spammanje foruma oko teme zašo je određen post obrisan, tema lockana itd. će nas samo iživcirati što rezultira bannom. Za takva pitanja postoji Private Messaging. Bilo kakve rasprave o ilegalnim radnjama nemaju mjesta na ovim forumima i kao takve će biti tretirane. Članovi foruma koji učestalo uzrokuju probleme, osim potencijalnog banna mogu biti prijavljeni svom ISP-u. Korištenje proxy servera i sličnih stvari vas ne čine nevidljivim, one jednostavno zahtijevaju dodatnih 5 minuta rada da vas nađemo i prijavimo ISP-u.

Postajte na dijelovima foruma koji su primjereni vašem postu odnosno threadu. Ako naiđemo na postove / threadove koji ne pripadaju negdje, dotični će biti ili premješteni ili pobrisani.

Članovi koji ne doprinose forumu na pozitivan način i uzrokuju probleme će biti bannani.

Ako imate pitanja, primjedbe, prijedloge vezana uz pravila kontaktirajte nas preko Private Messaging sistema
Avatar korisnika
Uriel
 
Postovi: 71
Pridružen: Pet kol 02, 2013 12:10 pm

Vrati se na: Pravila foruma

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost

cron