Vidiovo ponedjeljak
Published On 17/01/2011 » 1587 Views» By Uriel » Lifestyle

Dragi spreheri i spreherice. Radni narode. Od danas ćemo vam svaki ponedjeljak u suradnji s našim dragim prijateljima sa Vidiovo sajta donositi izbor zanimljivih i zabavnih linkova da bi vam pomogli da lakše započnete radni tjedan. Za više sličnog sadržaja, posjetite sami Vidiovo.hr. Pa počnimo:

iZone: iPad 2 snimljen na CES 2011 (video) :  Nakon svih nagađanja i pisanja o iPad 2 i fotki koje su se pojavile sa CES 2011 sada se pojavio i video na kojem se jasno vidi uređaj, dali je to fake ili ne prepuštamo vam da sami odlučite i pogledate video u nastavku…

Nevjerojatan prizor rađanja novog otoka : Jedrilica je plovila južnim Pacifikom kad je posada ugledala čudan prizor

FOTO: Fenomenalna ulična umjetnost :  Grafiti su jedno, a ulična umjetnost je nešto sasvim drugo… Svi mogu zašarati prometnice nekom uvredljivom porukom ili vulgarnim natpisom, ali malo tko može ovako crtati.

Zdravko Mamić snimio HIT sa poznatim DJ-ima-Duck Sauce..!!!! : Nakon fenomenalnog hita- Barbra Streisand,odlična skupina Dj-a je odlučila započeti suradnju sa našim jedinim Zdravkom Mamićem…Pogledajte najnoviju pjesmu iz njihovog studija koja će zasigurno postati veliki hit.

Kako očistiti krov pun snijega ? The estonian way (VIDEO) :   Ovaj čovjek nam je zorno prikazao kako očistiti krov pun snijega..par tapkanja i to je to narode. :)

Pravi KickAss? :  Superjunak iz Seattlea, Phoenix Jones patrolira ulicama i bori se protiv kriminala.

Tučnjava na najjače…!!..kad žene polude..:) :  Pa se vi zafrkavajte sljedeći put sa ženama..ove se znaju udarat kak spada..Crnkinje na najjače, šora do jaja.

Kada vam celebrity upadne u sliku : 25 slika koje pokazuju kako celebovi vole pažnju više nego obično..Upadaju na slike i kad oni nisu u centru pažnje.

7 pravila uspješnog viralnog oglašavanja | Poslovni savjetnik : Viralni marketing postao je svakodnevnica. Kompanije su otkrile prednosti oglašavanja na internetu i sumanuto ga iskorištavaju. Nije ni čudo kad je primjerice 2010. godine pogledano 700 milijardi videa preko YouTube-a. Čak su se i tzv. konzervativne branše bacile u carstvo interneta i viralnog marketinga. Ako ćete već ulaziti u to, poslušajte savjete stručnjaka.

VIDEO: Urnebesno smiješan Jim Carrey izveo parodiju na ‘Crni labud’ : Miljenika filmskih kritičara, film ‘Crni labud’, usudio se izvrgnuti ruglu Jim Carrey u emisiji ‘Saturday Night Live’.

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>