Ženske svinje
Published On 14.12.2010. » 4166 Views» By Darko » Darko

Ne znam za vas, ali često slušam o muškim svinjama. Što o sebi što o frajerima koji mute s fredicama. Sve u svemu to je zapravo opće prihvaćeni pojam isto kao i “ženski vozač”…

ženska svinjaPretpostavka i tvrdnja o “muškim svinjama” opće je prihvaćena. Zašto? Iznimna propaganda od strane ženske populacije. Muškarci će rijetko slučaj ženske svinje prijaviti čisto zbog ponosa. Iako su povrijeđeni i pizde ne treba im hrpa likova koja će ih zajebavati i ako imaju ikakve karakteristike prosječnog muškarca pokušati će sačuvati svoje dostojanstvo i ponos. Žene često nemaju isti poriv i žale se na “megafon”. Jedino tako mogu objasniti ovaj pojam muške svinje, jer u takvim postupcima muški rod nije nimalo originalan. Dapače žene su, što više proučavam ta mistična bića, vrlo nedokučiva bića. Pogotovo nama jadnim i manje ili više jednostavnim muškarcima.

Osim da razlog tražim u čistoj propagandi naći ću ga i u ponašajnom modelu. Pogledajte skup ljudi koje poznajete. Vjerojatno poznate nekoliko etiketiranih muških svinja. Prisjetite se zbog čega su dobili taj epitet i usporedite s onim što ste čuli od muških prijatelja o tome što su im žene napravile. Mislim da ćete shvatiti o čemu ja trenutačno pišem. Nemojte si predbacivati… Tko bi rekao da morski pas može tako vješto prikriti u kostimu šteneta?

Do sada sam uvjeren da sam stekao mnogo pristaša i neprijatelja, ali još uvijek ne vjerujem što nam žene zapravo rade… Naime tu ti tamo žena popuši da se neki lik zaljubio u nju i ostane “povrijeđena”. Ono što sam ja primijetio je da takve žene staju vrlo brzo na svoje noge i iako tvrde da su smrtno povrijeđene i ranjene za cijeli život već u roku od 7 dana su s nekim drugim u krevetu. Istina to je već druga tema koja zaslužuje svojih 5 minuta, muškarci pate više što se tiče ljubavi (ne vjerujete? zašto postoji toliko više pjesama koje su muškarci posvetili njihovim ljubavima nego obrnuto? sjetite se od vaših poznanika tko najviše pati za nekom određenom osobom?), ali nije zanemariva u cijeloj priči. Ono što je poanta cijelog ovog pomalo kontroverznog članka je da lik, muške svinje, kojega prikazuju priče (pokrenute od strane žena) nije ništa gori od prosječne žene… Teško je ući u trag jednoj takvoj zločinačkoj organizaciji, ali u toj muško-ženskoj igri nikada se nisam trudio da odglumim nešto što nisam dok je ženska strana tog događanja to dovela do samog savršenstva. Bez brige nisam sam došao do tog zaključka. Žena je presavršeno očito uvježbana (bez imalo treninga) da bi nevješto muško oko shvatilo da se tu radi o pretvaranju.

Na kraju balade sve što mogu reći je da su žene očito bolje od nas u cijeloj toj našoj igri. Natjeraju nas da pomislimo da smo mi ti dominatni, oni koji su face i vode cijelu igru dok smo u principu samo žrtve njihovog plana. Jači spol kažu… Da… Zašto nas pobogu slabiji spol toliko lako pobijedi u toj jedinoj igri gdje se natječemo u istoj kategoriji?

P.S. Osjećao sam da se moram obratiti i u ovom post scriptumu… Nemojte pomisliti da ja imam takvo mišljenje o svim ženama. Sve što sam htio poručiti je da žene u najmanju ruku nisu ništa bolje od muškaraca po tom pitanju. Po vlastitom iskustvu mogu zaključiti, iz tog prilično neznatnog uzorka, da su žene “svinje” ipak dovele na novi nivo… Takve glumce u Holywoodu ja još nisam vidio…

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

One Response to Ženske svinje

Leave a Reply

Your email address will not be published.