Eto zašto glupani ševe više!
Published On 14/12/2010 » 3454 Views» By Alba » Alba

«Zašto glupani ševe više», pitao se MAJK. Isto, tako na forumu je netko priupitao i «Tko je gluplji, ili žene». Ta dva odgovora su neraskidivo povezana…

glupa plavušaIako sam morala na forumu u ime svog spola žestoko se usprotiviti već i samoj tezi da bi žene bile manje inteligentne, moram priznat da mi je u kontekstu zašto glupani ševe više , odgovor zato jer smo mi žene gluplje savršeno prihvatljiv.

Kao glupana ja ću definirati frajera koji dobro izgleda, ima naučenu dobru šprehu (čak niti to nije nužno) ali je manje inteligentan, i često sebičan. Zbog dobrog izgleda, i šprehe dotični glupan ševi. (Jebi ga, i mi imamo hormone koji nam često pomute pamet.).Pa ga zato možemo zvati i ženskar.

Vjerojatno se svakoj curi može dogodit da ju netko ili obori s nogu izgledom, ili dobro zašpreha…i da se poševi s nekim tko je po svemu ostalom totalni idiot. Stvar je još lakša ako je dotični i lažljivac pa daje i lažna obećanja o mogućoj vezi. No, to se može dogoditi samo jedanput. Stvar je kod ženskara ta, da jednom kad si naišla na jednog, možeš ih nanjušit na kilometar. U principu su svi isti.

Ali, pitanje je onda zašto opet padnemo na istu spiku? Jednostavno, jer smo glupe. Iako nam u glavi tuli uzbuna i pale se crvene lampice i znakovi «Ženskar, bježi», mi ih uspijemo ignorirat i opet past. To je otprilike kao da se legneš na prugu kad je rampa spuštena. Ma neće valjda prugom proć vlak i pregazit me. Jok, neće.

Ševa sa ženskarom ne donosi ništa dobro (ok, osim seksa…a i to je ponekad upitno koliko je dobar), osim ak u glavi nemate neki prekidač za osjećaje pa ih uspijete isključiti. Ja to primjerice ne mogu, kao ni velik broj žena, i poslije se osjećaš ko totalni debil, još jedna u statističkom nizu. Posebno ako si mislila da «možda on ipak nije takav». Zamišljam te frajere doma s nekom malom crnom knjižicom u koju onak pedantno bilježe brojeve (neće valjda imena) nas glupača i onda računaju tjedni prosjek ili nešto slično- «Hmmm..samo 4,56..loš tjedan».

Fascinantno je koliko mi žene trubimo stalno istu priču o osjećajima, i vezama i ne znam čemu..i onda radimo skroz suprotno. Duboko u sebi znamo da će nas takvi povrijediti, ali svejedno se prepustimo. Kako spriječiti da se osjećaš jadno nakon svega…ne znam. Treba se držati svojih principa i ne petljati s takvima. Samo, ima jedan problem…kako se njemu diže, tako svi moji principi padaju u vodu :-)

Share this post
About The Author

2 Responses to Eto zašto glupani ševe više!

  1. Ica says:

    Istina!

  2. sime says:

    LOL ja sam zgodan i sve to ali i vrlo inteligentan ali !!! Zelim reci da glupani ne ševe više od mene mogu samo iamti više partnerica ali ja tekve ženske niti neću meni dosta jedna ali da valja!!!!( i onda se možemo sex-at 10 putadnevno ako hoćemo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>