justdelete.me – servis za brisanje profila s društvenih mreža
Published On 28/08/2013 » 9911 Views» By Miki » Lifestyle

Nakon što ste shvatili pomoću TimeRabbit-a koliko vremena provodite na Facebook-u, odlučili ste otići sa fejsa jednom i zauvijek. I s Instagrama. I s Twittera. Ma zapravo sa svih društvenih mreža. Dosta je bacanje vremena na špijuniranje tuđih profila i lajkanja gluposti. Dosta je da vas NSA špijunira, vas i slike vaše hrane. No, nakon što se smiri Che Guevara u vama, ubrzo shvaćate da vam fejs jedino nudi deaktiviranje profila. Od prijatelja saznajete da je nemoguće obrisati facebook account. Gotovo je, vaše pijane slike s onog tuluma prije 3 godine bit će vječno pohranjene negdje na špijunskom serveru kod amera.

justdeleteme

No, rješenje je tu! Servis justdelete.me nudi vam direktne linkove na brisanje svih profila sa svih poznatijih mreža koje postoje. Od facebook-a do linkedin-a. Sve na jednom mjestu i just click away. Super jednostavno složen i pregledan sa uputama za brisanje justdelete.me ispunjava svoju funkciju savršeno.

U slučaju da želite samo se rješiti neugodnih slika i statusa od noć prije preporučujemo vam aplikaciju Last Night Never Happened (cijena : 0,99$) za iPhone. Nakon downloada i instalacije, aplikacija se poveže sa svim accountima (facebook & twitter) te nakon neugodne noći dovoljno je izabrati koliko u prošlost želite obrisati sve komentare, slike i statuse koje se objavili. Korisno ako ste drink’n’dialer (a tko nije).

isprobajte na : justdelete.me & Last Night Never Happened

OCJENA : 7/10

komentirajte na forumu

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>