Kako prići curi?
Published On 11.12.2010. » 31314 Views» By Darko » Ljubav i seks

Ovaj problem muči mnoge i ponekada stvarno nije lagano prići nepoznatoj curi. Prva stvar je da se trebate opustiti. Nemojte se bojati neuspjeha, nego se zabavite. Recimo da ste sad premostili taj prvi problem sigurno se pitate što sada…

flertNajbolje je započeti humorom. Takvi uleti najbolje pale jer žene vole tipove sa smislom za humor, a smijeh djeluje i opuštajuće. To znači da brže spušta gard i da vam je znatno olakšan put ka cilju. Najbolji primjer da vam dočaram je koliko je smijeh dobar je da si zamislite koliko se samo bolje osjećate dok vas prijatelj nasmije kada ste loše volje. Dakle cijela poanta je da je nasmijete nekim duhovitim komentarom i zatim nastavite razgovor (možete se poslužiti prijašnjim člankom o razgovoru sa ženama).

Vrlo čest pristup je jednostavno predstavljanje npr. «Ja sam Luka. Kako se ti zoveš?», ali taj i nije baš najbolji. Razlog je taj što ni po čemu nije poseban i u potpunosti je formalan. Zbog toga je, iako će neki reći da je nepristojno, bolje pričekati dok vas ona sama ne pita za vaše ime. Ako vas pita kako se zovete zanimate je (nikoga nije briga kako se zove netko tko ga uopće ne zanima) pa vam je to također i dobar pokazatelj kako napredujete.

Bitno je i zaokupiti njenu pažnju. To naravno možete na mnogo načina, a ja ću nabrojati samo nekoliko:

1. Dramatični pristup
Ovdje morate biti spremni napraviti neku scenu. Možete to napraviti na mali milijun načina, a ja ću vam dati jedan primjer. Recimo da vidite zgodnu prodavačicu negdje. Otvorite vrata i spotaknite se pri ulasku glumeći spektakularan pad. Žena naravno ne zna kako da reagira (dal da se smije ili zove hitnu), a vi se pridižete sa velikim smješkom na licu. Ona će se vrlo vjerojatno nasmijati. Vi nastavljate rečenicom «Znao sam da imate osmijeh koji bi ledenjake otopio.» i sa zadovoljnim izrazom na licu se okrenite i polagano krenete prema izlazu ili ako želite igrati na sigurno samo ostanite stajati i gledati je u oči. Sada je vrlo izvjesno da će vas upitati: «Mogu li vam pomoći? Zbog nečega ste valjda ušli.».

Na vama je red da odgovorite «Ne zapravo. Vidio sam vas izvana i pomislio da bi vam dobro došlo malo smijeha pa sam ovo sve izveo da vidim mogu li vas nasmijati. Baš kao što sam i mislio imate prekarasan osmijeh. Ispričavam se što sam nepristojan, ja sam Luka.»

2. Izravan i laskajući pristup
a) Jednostavno dođite do nje i ležerno, polagano izgovorite sljedeće: «Ispričavam se na smetnji. Samo sam ti htio reći… Da izgledaš jednostavno prekrasno… I da bi te htio upoznati.». Ove tri točkice označavaju kratku, ali efektnu pauzu (izostavite ih po želji). Ovaj pristup, ako je dobro izveden, zrači samopouzdanjem. Problem je što ovo ne možete primjeniti nevjerojatno lijepe žene (one to stalno čuju pa se opet ne ističete ničime).
b) Krenite s nečim duhovitijim – «Da li ti je itko rekao da si briljantan primjer savršene jedinke ženskog roda?». Odgovor će vjerojatno biti «Hvala… Ti si prvi» uz osmijeh. Sada dolazi pravi trik. Iskoristite taj smješak. Odgovorite «Drago mi je da si se nasmijala jer iako si prekrasna htio sam vidjeti barem djelić tvoje osobnosti prije nego se predstavim. Ja sam…». Nije moj favorit, ali pali zato što joj date kompliment vezan uz izgled, ali i date do znanja da vam je bitna i njezina osobnost.

3. Umjetnik
Ovaj je genijalan… Primjenjiv je na konobaricama, hostesama, ali i na bilo kojoj curi koja sjedi u kafiću ili restoranu. Sve što vam treba je blok, olovka i malo hrabrosti. Dakle sjedite u nekom bircu i vidite curu kojoj biste htjeli prići. Pokušajte joj uhvatiti pogled i onda se počnite praviti da radite njen portret. Pokušajte što bolje oglumiti da je crtate. Nakon kojih 5 minuta već će je stvarno zaintrigirati što pobogu radite i sad je vrijeme da joj prezentirate svoje «umjetničko djelo» – crtež na razini djeteta od 5 godina (najobičnij čovječuljak u par poteza :)). Za kraj se još potpišite na sliku i napišite naziv slike (npr. Ljepotica u kafiću ili nešto jednako glupo :)). Polagano i sigurno se dignite od svog stola, presavinite papir na pola i ponosno joj dajte papir dok joj govorite nešto tipa: «Ispričavam se na smetnji, ali vaša me ljepota me potaknula na stvaranje ovog umjetničkog djela. Sad možete ili se vratiti na svoje mjesto i gledati dok umre od smijeha, duboko se nakloniti i nadati se da će vas pozvati k sebi ili jednostavno pričekati i kad se nasmije kažete recimo: «Drago mi je što ste si se nasmijala jer mi se činilo da si super pa sam te htio na neki način upoznati. Ja sam…». Uglavnom odličan ulet po meni, a ako se cura ne nasmije vjerojatno ni ne želite ništa imati s njom.

4. Bez uleta iliti pick-up linea
Dakle često uleti ne nailaze na plodno tlo pa ih je možda nekada i bolje preskočiti. Ponašajte se kao da je već znate neko vrijeme. Ponošajte se u početku prijateljski (toliko da ne pomisli odmah da joj se upucavate). Uz to ako ste i dovoljno samouvjereni, odlučni, duhoviti i zabavni vrlo vjerojatno nećete naići na mnogo otpora.

5. Uleti
Ako želite koristiti neki ulet onda probajte neki od sljedećih:

  • Jel vjeruješ u ljubav na prvi pogled ili moram još jednom proći ispred tebe?
  • Oprosti. Izgubio sam svoj broj moba… Mogu posuditi tvoj?
  • (zapanjeno dok prolazite pored cure u klubu) Jesi ti to mene uhvatila za guzu?!? Ne? Kvragu…
  • Oprostite gospođice jel pušite nepoznatim ljudima? Ne? Onda dopustite da se prestavim. Ja sam… (ovaj je malo previše brutalan pa ga nije loše ubalažiti zamjenom pušenje – ljubljenje)
  • (Priđite joj s prednje strane i pogledajte kao markicu na majci i recite) Znao sam :). Made in Heaven.
  • Hej. Jel znaš koji dobar ulet?

Eto to bi bili neki od mogućih načina kako prići curi. Zapamtite da zapravo i nije toliko bitno što kažete. Bitno je da razbijete led i uvijek probajte izmamiti barem mali osmijeh na njeno lice. Neki od ovih složenijih su možda i odličan način da se cura osjeti posebnom, ali nemate baš često takvu priliku. I za kraj, nemojte biti papci jer je gore kada niti ne probate nego kada vas cura odbije.

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

One Response to Kako prići curi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.