Kako se zabaviti ovaj vikend?
Published On 29.11.2013. » 4551 Views» By Miki » Film, Glazba, Lifestyle

Vikend je za par sati, a vi ne znate što bi radili sve ovaj vikend? Na svu sreću mi smo ovdje s najboljim preporukama kako provesti ovaj vikend u zabavi!

Izlazak:

Hemingway bar (petak) Hemingway bar Zagreb priprema pravu poslasticu i za prave ljubitelje vrhunskog clubbinga. U petak 29. studenog, svi će ljubitelji trance i progressive glazbe doći na svoje, održat će se veliki party pod nazivom TrancePort Vol. 7 – SUN & MOON. Za popis i rezervacije stolova se javite našem starom prijatelju Filipu Bogoviću na 098/980-5000. Više informacija možete naći na ovom linku.

hemingway1

Sax (subota) ovu subotu u sklopu rock večeri ugošćuje bend Sane o kojem smo već pisali ovih dana. Očekujte odličnu atmosferu i fantastičan nastup uživo. Upad 20 kuna.

Sane_471760S1

Ako više volite koncertni ugođaj, preporučujemo vam nesretno nazvan Pozitivan koncert, kojim se obilježava svjetski dan borbe protiv HIVa. Nastupaju Goran Bare & Majke, Urban i njegove četvorke, beogradski sastav S.A.R.S. i riječki Quasarra. Više informacija na linku.

pozitivan

Ako ste pak za malo zabave tokom dana, preporučujemo Fuliranje kod uspinjače. Fuliranje je kulturno-zabavni adventski događaj koji će od 23.11. do 01.01.2014. u Tomićevoj ulici Zagrepčanima ponuditi razne atraktivne sadržaje. Više informacija možete naći na ovom linku. Topla preporuka! 🙂

fuliranje

Kultura : 

Za malo kulturnog uzdizanja vam preporučujemo odlazak na Reviju Amaterskog Filma u Studentski centar Zagreb koja se odvija cijeli vikend. Više o događaju možete pročitati na našem servisu izlasci.spreha.net

Film: 

Ako do sada niste svakako pogledajte Kiss Kiss, Bang Bang, akcijsku komediju iz 2005. Robert Downey Jr. glumi lopova koji pukim slučajem postaje glumac te biva u upleten u slučaj ubojstva. Osim RDJa, u filmu debeljuškastog gay detektiva glumi Val Kilmer. Što vam više treba od toga? 🙂

TV: 

U subotu možete na RTLu u 22:00 pogledati Paradu, srpsku komediju iz 2011. koja nam priča priču o beogradskim gay aktivistima koji angažiraju homofoba i ratnog heroja da im osigurava gay paradu.

Isti dan na Novoj TV, u 23:05 se prikazuje legendarni Training day. Denzel Washington, Ethan Hawke i good cop, bad cop akcijska drama. Ako vam se ne izlazi iz kuće / stana, a ne znate kako ubiti vrijeme, Training day je odličan izbor.

Referendum: 

U nedjelju će se u cijeloj Hrvatskoj održati referendum o potencijalnoj ustavnoj definiciji braka kao zajednice muškarca i žene. Iako se obično držim podalje od politike, ovaj put je se moramo dotaknuti. Nemojte si dopustiti da ne izađete na referendum jer ovo je jedna od rijetkih prilika kada Hrvati imaju priliku o nečemu direktno odlučiti.  Stav Sprehe?

GLASAM-PROTIV

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.