Popis fukodroma
Published On 11.12.2010. » 30363 Views» By Darko » Ljubav i seks

Većina ljudi koji prakticiraju seks u autu ili samo maženje imaju neko svoje mjesto na koje odlaze. Problem nastaje kad dođeš tamo, a mjesto je zauzeto. Da se to više ne događa odlučili smo vam dati lokacije nekoliko dobrih “skrovitih” mjesta…

nemojte da ovo budete vi

ZAGREB
Parkiralište ispred sportske gimnazije – noću gotovo nikada nema nikoga pa se ne morate previše brinuti zbog mogućeg narušavanja vaše privatnosti.
Obronci Sljemena – Na cesti koja vodi prema Sljemenu i koja se spušta s njega postoje mnogi puteljci u koje možete zaći autom i zavući se u mrak. Vrlo dobra lokacija, a možete je i kombinirati s romantičnim izletom na Medvedgrad (pogled na Zagreb je noću prekrasan). Jedini minus je što je malo dalje od grada.
Jarun – Poznati fukodrom. Kada uđete autom na Jarun skrenete desno i vozite po cesti. Malo prije nego dođete do nasipa je desno parkiralište. Tam uđete i zabijete se negdje u sjenu.
Parkiralište PMF-a – Na Bijeničkoj ispred matematičkog odjela i fizike. Možete i preko Horvatovca doći s druge strane gdje je malo skrovitije.
Poligon u Strojarskoj – Poligon za auto školu. Nije baš neko romantično mjesto, ali nije niti jako bitno :).
Ogromni pusti parking preko puta zgrade INA-e u Novom Zagrebu – Skroz bezveze mjesto jer nema ničega osim šljunka i puno rupa, ali rijetko će netko prolaziti preko njega po noći.
Livada iza zgrade INA-e – Preko puta istočnog ulaza za velesajam se nalazi ovaj parking. Stanete se bilo gdje i gotovo vam je zagarantirano da vam nitko neće smetati osim povremenih voajera (ne znam što bi noću netko drugi tamo radio).
Vrh Bijeničke (cesta na kojoj je PMF) – ravno na skretanju prema Mirogoju i na zavoju tražiš skretanje lijevo (po neasfaltiranoj cesti) i voziš se po njoj dok ne nađeš pogodno mjesto. Mjesto je odmah pored groblja pa u slučaju da vam to smeta nemojte ići tamo.
Jelenovac – prvo skretanje desno poslije Britanca pa lijevo u šumu i penješ se do gore… S vrha puca genijalan pogled na grad.
Ispod Jadranskog mosta (nasip) – malo se skrene off-road. Osim ispod ovog mosta možete gotovo svugdje oko nasipa. Sam odaberite pogotdno mjesto za sparkat se.
Parkiralište Končara – Fallerovo šetalište 22, kod Remize
Parkiralište XII. gimnazije – Škola se nalazi u Dubravi
Parkiralište opće gimnazije u Sesvetama
“Autocesta Ljubavi” – ideš cestom od Kraznika, onom famoznom cestom koja je trebala ići preko Sljemena, koju je jos JNA radila pa su stali de fakto usred šume. E, tamo na kraju ceste.
Parkiralište bolnice “Sestre Milosrdnice” – Najgornja (ili obližnja) etaža parkirališta bolnice “Seste Milosrdnice” u Vinogradskoj cesti. Probajte se ne parkirati na etažu označenu s velikim “H”. To je heliodrom 🙂
Pavelićeva Vila – tj. ono što je od nje ostalo na Sljemenu. Umjesto na žicaru produžite ravno sve do kraja. U ostacima se nalaze i nekoliko tunela smišljenih kao tuneli za bijeg koji vode na nekoiliko mjesta na sljemenu, jedan izlazi čak na tenisko igralište usred šume.
Parkralište na Dubravkinom Putu – cesta pored Saloona pa još gore tik prije restorana Dubravkin put. Tamo je i bivše otvoreno kino s platformom za kino projektor. Ko je dovoljno mlad da se može popesti (nema stepenica)…
Parking od Bille – u Dugavama kad se ide prema Velikoj Gorici od smjera 4. gimnazije. Semafor prije penjanja na nadvožnjak skreneš lijevo na parking i odeš iza Bille.
Parking od Bille (kod rotora) – Kod rotora preko puta naselja Trokut, veliki parking, malo više mraka i tišine, pored Mc Donald-sa.
Parking na Markovom polju – iza groblja. Ak se ide iz Sesveta prema Markovom polju onda se skrene desno jednom dugom cestom koja vodi do prarkinga i šume… U biti skreneš iza groblja lijevo.
Kraj zelene magistrale – iznad gajnica na kraju zelene magistrale! može se na samome vrhu a ako netko želi malo avanture po off-road terenu može se i spustiti kojih 100m i tamo obaviti posao. mir tišina i golema šuma u okolici, sve u svemu odlično mjesto!
Parkiralište kod vinogradske bolnice
Parkiralište iza hotela Panorama – al ne vikendom zbog svatova
Ranžirni kolodvor u Dugavama – puno mraka,malo ljudi
Nasip kod hipodroma – može se doć skroz do kanala gdje je ona nezavršena Sveučilišna bolnica
Obala jezera Rakitje – od rotora preko lučkog ste tamo za nekig 10 do 15 minuta, ima par perfektnih uvalica
Nasip kod Savice – Šanci – predje se s autom nasip i stane tik do Save

RIJEKA:
Parkiralište kod hotela “3maj” – uvijek je mrak, nikada nikoga nema
Na kozali – poslije do it-a skrenete lijevo kod dvorane, onda malo dole i naletite na neku travu kraj teniskih terena (odličan pogled)
Ispod stadiona Kantrida u Rijeci – tj. na poligonu auto škole

SPLIT:
Žnjan
U Kaštelima na Malačkoj – vrh Kozjaka, odličan pogled

ZADAR:
Uz magistralu
U šumi na vrhu Dikla i na kraju jednosmjerne ceste u Diklu

Kožinske bore – par kilometara izvan grada, najpoznatiji fukodrom u Zadru
Punta Bajla
Kolovare plaža
Iznad glazbene škole u bivšoj kasarni

VARAŽDIN:
Park iza HNK-a – blizu je ceste, ali prilično privatan, ima dosta grmlja
Iza dvorane Graberje – park
Iza Gospodarske škole – neprimjetno mjesto
Groblje – mirna atmosfera

SLAVONSKI BROD:
Uz Savu prema Poloju

VALPOVO:
Kod retorana Park

Ukoliko znate za još koje mjesto slobodno pošaljite na moj E-MAIL lokaciju i opis mjesta. Šaljite lokacije u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Ma u biti šaljite svi pa ćemo skrpati najveći i najbolji popis fukodroma u Hrvatskoj :).

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

One Response to Popis fukodroma

  1. Pingback: spreha.net | Sex u autu

Leave a Reply

Your email address will not be published.