Što trebate znati o analnom sexu?
Published On 10.09.2013. » 8792 Views» By Uriel » Ljubav i seks

Analni seks. Eto, razbili smo led, a sad se bacimo na posao (btw, ova izjava je užasan način da započnete s njim). Analni seks više nije tabu i prema njemu se ni ne treba tako odnositi. Istraživanja pokazuju da je u 2010. jedna od pet žena u dobi između 20 i 39 godina probala analni seks. Da li je to bilo ugodno iskustvo pak ovisi o mnogo faktora, ali činjenica je da i seks „u guzu“ može biti iznimno ugodan za obje strane. Anus je jako osjetljiv i ako ga se stimulira na pravi način može biti izvor velikog zadovoljstva.

Najveći problem kod analnog seksa što ga se percipira kao čin kojeg žena radi zbog zadovoljstva svog muškarca, a ne zbog svog užitka. Veliku krivicu za takvu percepciju snose muškarci koji mu ne pristupaju kao prema načinu zadovoljavanja svoje partnerice već kao prema nekom trofeju i načinu glađenja svog ega. Kad pak na stranu stavimo dotične krkane, ostaju nam oni koji analni seks ne znaju učiniti sigurnim i ugodnim kako bi i partnerica uživala u tom iskustvu. Za njih (i njihove partnerice) je namijenjen ovaj tekst.

🙂

Prva i najbitnija stvar jest atmosfera. Neovisno o tome da li pokušavate uvaliti surlu u guzicu nekoj random trebi koju ste sreli za vrijeme jedne pijane i lude večeri u Papayi, ili želite isprobati nešto novo sa svojom djevojkom, ključ je stvaranje atmosfere (pogotovo u situaciji kad je to prvi put). Želite da bude opuštena i da se osjeća sigurno. Malo alkohola nikom nije naudilo, možda u kombinaciji s nekom finom romantičnom večerom (prestali smo pričati o scenariju u Papayi). Cilj je stvoriti dobitnu kombinaciju opuštenosti i napaljenosti. Ako nije uzbuđena, neće uživati, a ako nije opuštena, nećete ju moći penetrirati ili još gore, boljet će je.

Sljedeća stvar na popisu jest lubrikant. Žene ne vole analni seks jer može biti bolan, pogotovo ako se ne prakticira ispravno, a nekorištenje lubrikanta je česta pogreška. Najbolji lubrikant je onaj na bazi vode, a može ga se naći u bilo kojem sex shopu (dont be shy). Aplicirajte ga pažljivo, na svoj penis i na njen anus. Ne želite pretjerati, a opet ne želite staviti premalo. Odokativno pričamo o par većih kapi na sebe, par manjih na nju. Slobodno iskoristite priliku i dok stavljate lubrikant na nju, nježno je penetrirajte s vašim prstom. To je lijep način da počnete, pogotovo jer joj je penis gotovo sigurno prevelik za početak (sigurno se niste navikli na taj epitet). Čak nije loša upotreba manjih seks igračaka.

Po meni najbitnija stvar je pak povjerenje. Vaša partnerica mora imati povjerenje u vas. Mora znati da ćete vi stati ako ona to želi. Nemojte ju forsirati jer to neće završiti dobro za nikoga. Razgovor o mogućnosti užitka obavite prije samog čina ili poslije, a nikako za vrijeme. Ujedno, budite svjesni da se mogu desiti određene neugodnosti i na njih morate biti spremni. Kako je jedan hrvatski portal to fino sročio u jednom vrlo netaktičnom, ali duhovitom naslovu: „malo izmeta nije velika stvar“. Budite spremni da ne radite veliku strku te da ju umirite ako dođe do toga. Mjera predostrožnosti je klistir (iako ne odmah prije seksa), a ako vam se pak desilo, prijedlog zajedničkog tuširanja nije loša ideja (iako imajte na umu da možda želi svoj prostor za sebe u tom trenutku).

Ako ste pak uspjeli izbjeći sve zamke prije i došli do cilja tj. penetracije, nemojte se odmah baciti na oranje, već budite nježni. Početnu bol i ukočenost mišića kod penetracije možete ublažiti umirivanjem aktivnosti na neko vrijeme. Ostanite u njoj na mjestu te je opustite poljupcima. Također, dajte joj do znanja da uživate s njom i koliko vas napaljuje. Dio užitka dolazi iz činjenice da se radi nečem „zločestom“, možete i to naglasiti u vašem šaputanju. Pljeskanje po guzici i lagano gušenje može dodatno začiniti sam čin. Naravno, pod uvjetom da to inače radite. Ne treba pretjerivati s novitetima u krevetu, ostavite to za sljedeći put. Bit će članaka 😉

I samo bih vam htio skrenuti pozornost na jednu činjenicu koja vam može biti dodatan poticaj da stvar odradite kako treba. Anus nema mjesečnicu. A i ona nije jedina koja ga ima.

Share this post
About The Author

One Response to Što trebate znati o analnom sexu?

  1. Pingback: Meanwhile, in Japan • spreha.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.