Štroh
Published On 11/12/2010 » 5198 Views» By Darko » Cuga

štrohS ovim pićem sam upoznat tek nedavno. Čim mi je prijatelj napomenuo da piće sadrži 80% alkohola znao sam da to treba probati. Jedini problem je bio kako ga nabaviti ili barem naći birc (klub) u kojemu ga se može naručiti. Tražili, smo tražili i na kraju ga našli! A gdje drugdje nego u GAP-u. Otkrili smo ga u petak (12.11.2004.) i saznali da zapravo i nije tako skup. Možete ga naručiti za 17 kuna.
U slučaju da se u Gapu zateknete u petak za vrijeme Happy Houra dobijete 3 za istu cijenu što se svakako isplati probati (ako užicate dva bona dobijete 9 Strohova za 50 kuna, a to vam je vjerujte mi dovoljno. No pređimo na samo piće. Stroh osim 80% alkohola ima još jednu prepoznatljivu i pomalo neobičnu karakteristiku – ima miris po rum-punču. Meni se taj miris sviđa isto kao i okus pića (koje je zapravo vrlo teško uhvatiti zbog količine alkohola :)). U svakom slučaju jedno zanimljivo piće koje se isplati probati. Za posljedice nacugavanja Strohom ne znam jer nitko do sada nije popio dovoljno da ga se napije, ali čim se netko odvaži dodati ćemo i taj dio. No dosta sad pričanja jer su slike popraćene pričom puno zanimljivije…štroh i Stripe

Ono što smo odlučili napraviti je pokazati vam kakav utjecaj ima Stroh na ljude pa smo odabranim sretnicima :) kupili Stroh, ali pod jednim uvjetom – piće koje su dobili morali su popiti na eks, a mi smo ih nakon toga uslikali :). Prva žrtva bio je Stipe… Kad smo naručili piće nije niti znao što ga čeka dok ga konobar nije upitao: «Jesi ti normalan?!?». To mu je utjeralo strah u kosti :). Ipak nakon duge psihičke pripreme Stipe je potegnuo cijeli Stroh, a kako je izgledao poslije pogledajte sami :)

štroh i cure

Druge žrtve smo našli u paru. Bile su to dvije cure. Piće i uvjete su bez razmišljanja prihvatile. Na moje «3, 4, SAD» cure su potegnule Stroh kao da je voda!!! One su pak za razliku od prvog kandidata to podnijele muški :)))

 

Share this post
About The Author

Mr. Know-it-all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>