ads
Suradnici

Zbog našeg glavnog mota, “content uber alles”, naši core članovi ne uspijevaju izbaciti tjednog sadržaja koliko bi to htjeli. Ipak ovo radimo iz zabave.

Zbog toga smo uvijek u potrazi za novim špreherima. Za svježom krvi koja će nam pomoći da dignemo kvalitetu ovog sajta i da povećamo količinu sadržaja.

Nije bitno koliko imate godina ili da li imate iskustva u pisanju. Mi smo nekad bili tinejdžeri, a sad smo odrasli ljudi, a o pisanju ni danas nemamo pojma 🙂

Ono što je bitno jest da imate nešto za reći tj. nešto za podijeliti sa svijetom i da imate volje to staviti na “papir”. Mi ćemo vam pružiti medij da svoje misli podijelite sa svima. Nismo najposjećeniji site u regiji, ali radimo na tome 😉

Kategorija imamo puno, tako da je dijapazon tema o kojima možete pisati velik i što je najbolje, ne morate se ograničavati na jednu, pa čak i možete predložiti nove. Npr. trenutno nemamo kategoriju “kultura”, ali bi je htjeli imati. Voljeli bi pisati i o izložbama i sličnim kulturnim eventovima.

uncle-sam-we-want-you

Iako se trenutno trudimo pisati malo zrelije članke, činjenica je da bi nam dobro došla koja mlađa osoba da piše o stvarima koje muče današnje mlade. I možda da nam objasni koja je poanta Twittera? 😀

Nekad smo više pisali o noćnom životu, i dapače išli okolo s fotoaparatom i slikali izlaske, koncerte i eventove. Danas su stvari puno jednostavnije i ne treba čovjek tegliti fotoaparat, već je dovoljan mobitel i instagram da se podijeli “dojam”, tako da ako netko ima želju pisati review koncerata ili izlazaka, možemo mu pružiti medij za takvo što i srediti upade na željena mjesta.

Ukratko, ako čitate ovo, vjerojatno ste zainteresirani, a vjerujte nam i mi smo. Javite nam se na mail jer želimo baš vas!

Ako ste promotor nekog kluba i želite da objavljujemo vaše najave na Facebooku i na našem servisu za izlaske također nam se javite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.