Zabava bez cuge
Published On 04/12/2010 » 1986 Views» By Crni » Cuga

Da li je stvarno moguće izaći van i jebeno se provest’ bez cuganja? Silom prilika, nedavno sam bio primoran iskušati i to. Prigoda je bila super. Jedan od najboljih frendova je slavio rođendan. U normalnim okolnostima, to je obećavalo dobro nacugavanje (na toplom mjestu, što je veliki plus :)), super ekipa i kasnije izlazak.

Stvari su definitivno obećavale jeben provod. Budući da sam nov u zabavi bez alkohola (ako izuzmemo rano, rano djetinjstvo), bio sam primoran na brojne improvizacije tokom noći. Međutim, čvrsto sam odlučio da ću se, bez obzira na sve, jebeno, dobro barem ok, provest.

Početak tuluma je definitivno bio test za moji karakter i živce. Kako nekom objasniti da ne možeš pit, pogotovo kada sam obično ja taj koji sere nekom koji kakti ne može cugat, bila je prava nauka. Napokon sam uspio dokazati da neću popustiti pa su se okomili na nekog drugog. S olakšanjem sam odahnuo i da smirim živce potegnuo dobro iz boce :)?!

I tako, tulum je malo po malo dobivao na žestini ili je to alkohol dobivao na jačini? Svejedno. Oči su se polako počele cakliti, smiješak na licu drvenjeti, a jezik, unatoč petljanju, mljeti. I tako se ja pokušavam uklopiti u neku grupicu, ali jedino što mi uspijeva je da se solidariziram s još par žednih duša koje moraju voziti. Jel moram napomenuti da neke nije ni to spriječilo!? Usred tog kaosa ili možda nižega stupnja shvaćanja reda, imam stvarno velike poteškoće ufurat se u spiku. Ne znam jel problem u meni ili nekom drugom, ali nikako da shvatim što točno trebam učiniti svaki put kada mi uleti frend i počne urlat neku debilanu koja trenutno svira i čudno se gegat. Nekako, što god ja napravio, nikako da ga zadovolji. Interesantno je da svaki put dok sam pijan to mi nekako ide iz prve. Ali nikako da se sjetim ŠTA! Sve u svemu i nije tako loše. Tu i tamo neki razgovor, smijat se kome imam, nije da mi je dosadno. Ali nekako to nije to.

I tako vrijeme po malo prolazi i dođe na red i disko. Nije da smo izašli na najbolje mjesto koje postoji (iz taktičkih razloga ću prešutiti koje), ali sve je to manje više isto. Uletavam ja u disko s iščekivanjem na licu i snimam situaciju. Ok. Mogu ja to. I tako, počnem se ja mrdat, kao plešem, ali imam poteškoća da se ne odvalim smijat. Ne znam da li se debilnije osjećam i izgledam ja ili onaj nabrijani lik na povišenom. Moja oklada je na njega. Nije da ne volim plesat, ali svako malo DJ uspije nadmašiti samog sebe, pa ni uz sav trud ne mogu se natjerat da plešem na što god to već bilo. Moram napomenut da kada sam nacugan taman da puste palestinske žalopojke bilo bi mi svejedno.

Sada kada razmišljam o toj večeri moram priznati da mi ustvari uopće nije bilo tako loše, ali moram napomenuti da je opet većina, zapravo sve smiješno bilo uzrokovano alkoholom. Iako ja nisam cugao, drugi jesu i zabavu moram pripisati njima. Moj zaključak je da ne moram biti nacugan da bi se zabavio, ali glede izlaska gdje su svi trijezni ne znam. Možda je i bolje. Svakako će situacija biti drukčija i u zajebanciju bi se mogao i ja (trijezan) uključiti. U svakom slučaju, ako idete s ekipom koja cuga bolji provod je ako i vi cugate. Što se tiče trijezne ekipe, ako ikada saznam (nedaj Bože :):):)), javim!

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>