Zašto ne smijete propustiti “Rick and Morty”?
Published On 13.12.2013. » 6231 Views» By Miki » Film

Da li je to radi glavnog lika koji je znanstvenik koji loče i zajebava se u životu s kojim se mogu poistovjetiti ili zbog izvrsne animacije ili još boljeg humora definitivno “Rick and Morty” je show kojeg ne smijete propustiti. Unatoč tome što je počeo samo prije dva tjedna ovaj izvrsni show je pokupio super kritike te velike simpatije ovog autora. Razvijen kao animirana televizijska serija koja prati zgode Rick-a ludog znanstvenika te njegovog unuka Morty-ija na kojeg Rick ima loš utjecaj pošto ga vodi na svoje avanture.

naslovnica

Avanture naravno uključuju paralelne Svemire, druge dimenzije te čak i odlaske u snove. Sve je naravno nabijeno referencama na druge filmove i serije što nije čudo pošto sama serija je razvijena pod palicom Dan Harmon genijalca koji je razvio “Community” uvjerljivo jednu od najboljih serija ikada. Prva sezona će imati ukupno 11 epizoda tako da je teško nagađati što će se sve dogoditi, ali ono što smo zasada vidjeli je više nego super.

ricky2

Ukratko ako se još pitati gledati ili ne, Rick and Morty izgleda kao nabrijana verzija Advanture Time-a u kombinaciji s Familiy Guy-om s dodacima Futurame te križanjem s Doctor Who-om i The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. I vrijeme je da pogledate pilot i postanete sami fan na facebooku ovog super show-a.

Epizoda 1 :

Epizoda 2:

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.