Zlatna pravila za svaku alkoholnu prigodu
Published On 04/12/2010 » 45002 Views» By Crni » Cuga

Znači došao je napokon i taj dan kada unatoč svim savjetima staraca i drugih krijeposnih ljudi odlučili ste ući u svijet cuga, tuluma i nespavanja(barem ne noću). Taman kada ste skupili dovoljno hrabrosti i zakoračili u ducan, te stali pred policu s alkoholom odmah ste naišli na nepredviđeni problem.

Stotine boca te gleda i kao da svaka urla KUPI MENE!!!!! I dok se osjećate kao štakor koji ne zna koji će sir pojest prvi, pokušavate iskopat iz kutka mozga komentare iskusnijih frendova koji alkohol obećava najluđi lumtu, a koji samo zabavu drugih na vaš račun dok pokušavate ispljunut svoj želudac u WC, ormar, kroz prozor ili najjednostavnije na prvu osobu pored sebe. Zbog toga smo odlučili provest vas na kratak put kroz boce bez dna.

Caka 1: Jeftinije znači više, ali ne preporučamo glavoboljčeke netreniranim želucima zbog mogućih pogubnih posljedica na zdravlje vas i bližnjih, te na nastavak vaše alkoholičarske karijere. To neznači da morate kupit vrhunsku klasu cuge za koju morate prodat bubreg, već da izbjegnete cugu čija je cijena 30% niža od ostalih jer to jednom rječju znači KEMIJA. S vremenom ćete moći preživjeti i takav špirit, uz poneke posljedice i čudne poglede ujutro.

Caka 2: Ne podnose svi svaki alkohol jednako. Zato preračune 1l vina = 5 pivi plus, minus NE VRIJEDE. To osobito vrijedi za žesticu. Netko je otporniji na pivu, a drugi na žesticu.

Caka 3: Preporuka je da se krene s slabijim alkoholom (piva, vino) i postepeno napredujete prema krajnjem cilju (absint, medicinski alkohol, živa)

Caka 4: Ako su vam okusni pupoljci osjetljivi na alkohol, odlično rješenje vam je mješanje sa sokićima.

Bambus – crno vino + coca-cola
Miš-maš – crno vino + fanta
Gemišt – bijelo vino + mineralna
Dizel – pivo + coca-cola
Radler – pivo + sprite
Stoch, Pelin, Whiskey – cola
Gin – tonic
Juice, Sprite – vodka

I bilo koja druga kombinacija koja vam padne na pamet. Sve kreativne prijedloge nam pošaljite nakon testiranja na sebi ili nekom drugom. Ako vam se ni to ne sviđa probajte s likerima.

TRI ZLATNA PRAVILA ZA SVAKU ALKOHOLNU PRIGODU

Zlatno pravilo br.1: Dobro se najedite. Ne samo prije, već cijeli dan ako je moguće. Poželjna je masna hrana jer masti usporavaju razgradnju alkohola.

Zlatno pravilo br.2: Ne eksajte. Barem se pravite da uživate u alkoholu, a ne da pijete samo da se naroljate.

Zlatno pravilo br.3: Ne miješajte cugu. Ako želite biti pozvani na sljedeći tulum predlažemo da se držite ovoga.

Sada kada ste upoznati s osnovama samog cuganja preostaje nam samo da vas upozorim da posljedice cuganja znaju biti intenzivnije nego sto zamišljate. Prava nauka će biti izbjeći starce. Najefikasnije rješenje za optužbe vezane oko alkohola i tulumarenja prosle noći je poricanje svih događaja. Kako bi bar djelomično prikrili tragove jučerašnjeg alkoholiziranja probajte doći doma bez tragova bljuvotine na sebi i prije nego što se onesvijestite u krevet presvucite se i otvorite prozor jer će do jutra alkoholne pare u zraku biti dovoljne za nastavak prošle noći. Ako vas baš briga i ne smeta vam miris groblja ujutro u sobi imajte bar toliko obzira i pustite psa iz sobe da jadna životinja ne pati.

Share this post
About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>